Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fungicid tehnologic legume, 10 litri apa X 5 buc, Agrii

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1015 lei Lei
Cod produs
DAS73995223
Out Of stock
Descriere
Pachet tehnologic legume- Transforma-ti gradina intr-un paradis al legumelor!

Pachet tehnologic legume, 10 litri apa. Descopera pachetul complet de tratamente pentru protectia culturilor tale legumicole . Cu o aplicare simpla si eficienta, acest pachet iti asigura o gradina sanatoasa si productiva.
Beneficii AGRII PACK LEGUME:  Combatere Eficienta: Adunand patru produse specializate - COPFORCE EXTRA 20g, DELTASAP 5 ml, FOLIQ CALMAX 50 ml, SAMPPI 10 ml, pachetul lupta impotriva bolilor si daunatorilor, asigurand sanatatea plantelor tale.
Recomandari de utilizare:  Program Simplu: Aplica 2-3 tratamente la intervale de 2-3 saptamani pentru rezultate optime. Amesteca toate cele patru produse in 10 litri de apa si aplica prin stropire cu pompa de stropit.
Cum se realizeaza amestecul?  Adauga apa in pompa de stropit (aproximativ jumatate), apoi adauga pe rand produsele in ordinea indicata: 1. fungicidul COPFORCE EXTRA, 2. insecticidul DELTASAP, 3. fertilizantul foliar FOLIQ CALMAX, 4. biostimulatorul SAMPPI. Amesteca dupa fiecare adaugare si completeaza cu apa.
Produsele din AGRII PACK LEGUME: COPFORCE EXTRA (fungicid): Actioneaza eficient impotriva manei la cartofi si tomate, precum si a alternariozei la tomate. Asigura o acoperire completa a suprafetei tratate, avand efect demonstrat in conditii de ploaie.

DELTASAP (insecticid): Un piretroid eficient impotriva unui spectru larg de insecte, precum fluturele verzei, gandacul de Colorado, afide si omizi.

FOLIQ CALMAX (fertilizant foliar): Previne si trateaza carenta de calciu la fructe si legume, asigurand o durata mai indelungata de pastrare si cresterea rezistentei la boli.

SAMPPI (biostimulator): Contine nutrienti esentiali pentru o dezvoltare armonioasa si sanatoasa a plantelor, stimuland metabolismul acestora.

Rezultate exceptionale:  Gradina Sanatoasa: Combaterea eficienta a bolilor si daunatorilor pentru o gradina prospera.
Productie Bogata: Creste randamentul culturilor tale, asigurand o recolta de calitate.
Dezvoltare Armonioasa: Nutrientii si compusii din AGRII PACK LEGUME stimuleaza o crestere echilibrata si sanatoasa a plantelor.
Informatii suplimentare Pachet tratamente legume:  Solutie Sustenabila: AGRII PACK LEGUME este potrivit pentru gradinari amatori, profesionisti si oricine isi doreste o gradina sanatoasa si frumoasa.
Usor de Aplicat: Nu este necesara o experienta vasta, fiind accesibil oricarui utilizator.

Descopera secretul unui sezon reusit in gradina cu AGRII PACK LEGUME de la Agrii. Comanda acum si asigura-ti o recolta sanatoasa si bogata!

Doresti asistenta in a te ajuta cu alegerea ta? Contacteaza un consultant Dasola.ro sau lasa-ne un mesaj pe Facebook! Echipa noastra de experti este intotdeauna aici pentru a va ajuta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura