Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fungicid tehnologic Caderea plantutelor pentru 10 L apa

0 stars: 0.00 din 0 pareri

20 lei Lei
Cod produs
DAS79948547-1
Out Of stock
Descriere
Descriere Pachet tehnologic caderea plantutelor pentru 10 l apa
Tratament impotriva caderii plantelor, alegerea potrivita! Pachetul contine:

10 mililitri de Previcur Energy 20 de mililitri de Cropmax  Previcur Energy:  Dozaj: 1 ml pe litru de apa.
Utilizare: Acest fungicid sistemic este eficient impotriva bolilor cauzate de ciupercile Oomycetes de sol si a bolilor foliare la legume si pepeni verzi din spatiile protejate.
Instructiuni: Dilueaza 10 ml de Previcur Energy in 10 litri de apa si aplica solutia pe plante conform recomandarilor de pe ambalaj sau in functie de severitatea infectiei.

Cropmax:  Dozaj: 2 ml pe 1 litru de apa.
Utilizare: Cropmax este un stimulent al dezvoltarii sistemului radicular, crescand rezistenta plantelor la seceta si stresul provocat de conditiile climatice.
Instructiuni: Dilueaza 20 ml de Cropmax in 10 litri de apa si aplica solutia pe sol in jurul radacinilor plantelor conform instructiunilor de pe ambalaj.

Procedura de pachetului:  Preparare solutie:  Masoara cantitatile necesare de Previcur Energy si Cropmax conform dozajelor mentionate mai sus.
Dilueaza fiecare produs in cantitatea corespunzatoare de apa in recipiente separate.

Aplicare:  Foloseste un pulverizator sau alt dispozitiv de aplicare pentru a aplica solutiile preparate pe plante si sol.
Asigura-te ca solutia ajunge uniform pe toate partile plantelor si pe sol in jurul radacinilor.

Bonus: Previcur Energy poate fi folosit si radicular la rasaduri prin scufundarea tavii alveolare in solutia preparata cu Previcur Energy.  Monitorizare:  Observa starea plantelor in urmatoarele zile si saptamani pentru a evalua eficacitatea tratamentului si pentru a detecta eventualele semne de reinfectie sau alte probleme.

Masuri de siguranta:  Respecta intotdeauna instructiunile de pe ambalajele produselor si purtati echipamentul de protectie necesar in timpul aplicarii.
Asigura-te ca solutia nu ajunge in contact cu pielea sau ochii si evita inhalarea vaporilor.
Depoziteaza produsele in locuri sigure, departe de copii si animale de companie.

Respectarea corecta a instructiunilor de utilizare va maximiza eficacitatea tratamentului si va ajuta la mentinerea sanatatii si prosperitatii plantelor tale.
Caderea Plantutelor Doresti asistenta in a te ajuta cu alegerea ta? Contacteaza un consultant Dasola.ro sau lasa-ne un mesaj pe Facebook! Echipa noastra de experti este intotdeauna aici pentru a va ajuta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura