Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fungicid tehnologic la Trandafiri, pentru 10 L apa x 5 buc

0 stars: 0.00 din 0 pareri

175 lei Lei
Cod produs
DAS13368287
Out Of stock
Descriere
Descriere Pachet tehnologic la trandafiri

Pachet tehnologic la trandafiri, conceput pentru a asigura o crestere sanatoasa si o protectie durabila impotriva bolilor si daunatorilor. Acest pachet de tratament contine:
Merpan, 15g - Merpan este un fungicid cu efect preventiv si curativ, care asigura o protectie eficienta impotriva infectiilor primare si secundare care pot afecta trandafirii. Promoveaza o crestere viguroasa si o productivitate ridicata in timpul perioadei de vegetatie.
Score 250 EC, 2ml - Score 250 EC este un fungicid ce contine difenoconazol si are actiune preventiva si curativa. Asigura o protectie eficienta impotriva ciupercilor, prevenind aparitia bolilor si contribuind la mentinerea sanatatii plantelor.
Physiocrop, 20ml - Physiocrop este un produs cu actiune de stimulare a plantei, care economiseste energia in timpul sintezei proteice si ajuta la reducerea stresului abiotic. Imbunatateste rezistenta plantelor la seceta, schimbarile de temperatura si alte conditii adverse, contribuind la revenirea rapida a culturii in caz de stres.
Teppeki, 1.5g - Teppeki este un aficid eficient impotriva afidelor si paduchilor, oferind o protectie sigura si sustenabila a culturilor. Este un produs benefic pentru combaterea acestor daunatori in mod ecologic si fara riscuri ecotoxice.

Pentru a pregati solutia de tratament, amesteca aceste produse intr-un recipient cu 10 litri de apa, conform instructiunilor de pe ambalajele produselor. Aplica tratamentul preventiv la trandafiri pentru a asigura o protectie completa si pentru a mentine sanatatea si frumusetea plantelor tale.

Alegeti calitatea si eficacitatea pentru trandafirii gradinii dvs. cu pachetul nostru de tratament preventiv, disponibil la Dasola.ro!

Doresti asistenta in a te ajuta cu alegerea ta? Contacteaza un consultant Dasola.ro sau lasa-ne un mesaj pe Facebook! Echipa noastra de experti este intotdeauna aici pentru a va ajuta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura