Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fungicid Sercadis, Basf, Sistemic, 1 litru

0 stars: 0.00 din 0 pareri

690 lei Lei
Cod produs
DAS31718935
Out Of stock
Descriere
Descriere Fungicid Sercadis

Fungicid Sercadis - Adaptabil la cerintele tale. Inovator pentru vita de vie, mar si par, Sercadis este un fungicid ce redefineste protectia culturilor. Formulat cu fluxapiroxad (300 g/l), din familia SDHI - inhibitori ai succinat dehidrogenazei, acesta se remarca prin mobilitatea sa unica in interiorul plantei. Actionand atat translaminar, cat si acropetal, Sercadis ofera o protectie uniforma si eficienta.

https://youtu.be/Iq28O-4U_9s?list=TLGGSDNffS3FPN4wNTA1MjAyNA
Beneficiile oferite de SERCADIS sunt multiple:  Actiune inovatoare, cu mobilitate unica si actiune translaminara.
Eficacitate demonstrata impotriva fainarii la vita de vie, rapanului si fainarii la mar si par.
Redistribuire eficienta a substantei active pentru o protectie indelungata.
Protectie de incredere chiar si in conditii climatice dificile, cu rezistenta sporita la spalare.
Fereastra larga de aplicare si compatibilitate ridicata.

Modul de actiune al SERCADIS este dublu, avand proprietati preventive si curative. Fluxapiroxad, substanta activa, apartinand grupului SDHI, actioneaza la nivel molecular, inhiband germinarea sporilor si dezvoltarea ciupercilor in toate stadiile principale.

Constienti de diversitatea provocarilor cu care se confrunta viticultorii si pomicultorii, BASF a creat SERCADIS pentru a oferi o solutie adaptabila nevoilor tale. Flexibilitatea acestui produs inseamna ca poti obtine beneficii maxime in protectia impotriva bolilor precum rapanul si fainarea.
Momentul ideal pentru aplicarea produsului este:  Pentru vita de vie, se recomanda maxim 3 tratamente intre BBCH 11 si 83, cu un interval de minim 10 zile intre ele, incepand de la aparitia primei frunze nedesfacute pana la colorarea specifica a boabelor.
Pentru pomi fructiferi (mar, par), se pot efectua maximum 3 tratamente intre BBCH 53 si 81, cu un interval minim de 7 zile intre ele, incepand de la deschiderea mugurelui pana la inceputul coacerii fructelor.

Pentru a preveni aparitia rezistentei, se recomanda utilizarea dozei minime omologate, de 0,25 l/ha, in combinatie cu un fungicid de contact partener, cum ar fi Delan Pro sau Polyram DF. Numarul maxim de tratamente pe an este de 3, iar intervalul minim intre aplicari este de 10 zile pentru vita de vie si de 7 zile pentru pomi fructiferi.

Doresti asistenta in a te ajuta cu alegerea ta? Contacteaza un consultant Dasola.ro sau lasa-ne un mesaj pe Facebook! Echipa noastra de experti este intotdeauna aici pentru a va ajuta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura