Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fungicid Beltanol, 1 litru, Probelte

0 stars: 0.00 din 0 pareri

295 lei Lei
Cod produs
DAS16958486
Out Of stock
Descriere
Descriere Fungicid-bactericid sistemic Beltanol pentru Solanaceae si Curcubitaceae

Fungicid Beltanol este un produs fungicid-bactericid sistemic utilizat pentru a combate bolile care afecteaza sistemul vascular al plantelor din familia Solanaceae (tomate, ardei, vinete) si Curcubitaceae (castraveti, pepeni galbeni, pepeni verzi, dovlecei).
Beneficii Fungicid Beltanol:  Protectie de lunga durata: Datorita modului sau de actiune sistemic, Beltanol ofera o protectie eficienta pe termen lung impotriva bolilor.
Aplicari reduse: Se necesita doar doua tratamente, chiar in stadiile incipiente ale bolii, reducand astfel costurile si eforturile necesare pentru protejarea culturilor.
Controlul infestarilor: Beltanol este eficient in controlul atat al infectiilor fungice, cat si al celor bacteriene care afecteaza radacinile si tesuturile conductoare ale plantelor.
Eficacitate ridicata: A fost demonstrata eficacitatea sa ridicata impotriva bacteriozei legumelor, contribuind la mentinerea sanatatii culturilor.

Beltanol este considerat un inlocuitor ideal al altor fungicide utilizate in trecut, precum Topsin, pentru culturile pentru care este omologat.

Omologari, doze si mod de aplicare:  Pentru curcubitacee in spatii protejate: Se recomanda utilizarea Beltanolului pentru controlul bolilor cauzate de Phytophthora spp., Fusarium spp., Rhizoctonia spp., Pythium spp. Doza recomandata este de 4.0 l/ha. Primul tratament trebuie aplicat la 5 - 15 zile dupa transplantare.  Al doilea tratament la 14 - 21 zile de la primul tratament, prin intermediul sistemului de irigare prin picurare.
Pentru solanacee in spatii protejate: Pentru controlul bolilor cauzate de Clavibacter michiganensis, Phytophthora spp., Pythium spp., se recomanda aplicarea Beltanolului la o doza de 4.0 l/ha. Acelasi interval de tratament este recomandat si pentru aceasta cultura, respectiv la 5 - 15 zile dupa transplantare pentru primul tratament si la 14 - 21 zile de la primul tratament pentru al doilea, prin intermediul sistemului de irigare prin picurare.
Substanta activa: 375 g/L 8-hidroxiquinoleina

Timp de pauza pana la recoltare: Nu este necesar timp de pauza.

Caracteristici:  Producator: Probelte
Culturi: Pepene galben, castraveti, tomate, ardei, pepeni verzi, dovlecei, vinete
Spectru de combatere: Mana, fuzarioza, rizoctonioza, Clavibacter, Pythium spp.

Doresti asistenta in a te ajuta cu alegerea ta? Contacteaza un consultant Dasola.ro sau lasa-ne un mesaj pe Facebook! Echipa noastra de experti este intotdeauna aici pentru a va ajuta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura