Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fungicid Flint Max 75 WG, 1 kg, Bayer

0 stars: 0.00 din 0 pareri

655 lei Lei
Cod produs
DAS86273173
Out Of stock
Descriere
Descriere Fungicid Flint Max 75 WG

Fungicid Flint Max 75 WG, fungicid cu actiune sistemica si mesostemica, special creat pentru a combate fainarea si putregaiul negru la Vita de vie, precum si fainarea la Morcov. Cu o formulare sub forma de granule dispersabile in apa (WG), acest fungicid contine doua substante active puternice: trifloxistrobin in concentratie de 250 g/kg si tebuconazol in concentratie de 500 g/kg.
Date tehnice pentru fungicidul FLINT MAX 75 WG:  Substanta activa: Trifloxistrobin 250 g/kg + Tebuconazol 500 g/kg
Formulare: Granule dispersabile in apa (WG)
Numar certificat de omologare: 2646/01.11.2006
Omologari pentru fungicidul FLINT MAX 75 WG: Vita de vie:  Organism tinta: Fainare, Putregaiul negru
Doza: 0,16 kg/ha
Morcov:  Organism tinta: Fainare
Doza: 0,3 kg/ha in 1000 l apa
Mod de actiune pentru fungicidul FLINT MAX 75 WG:
FLINT MAX este un produs cu spectru larg de actiune. Trifloxistrobin, din grupa chimica a strobilurinelor, actioneaza preventiv si are activitate mesostemica. Este absorbit puternic de stratul ceros al frunzelor, rezistand la spalarea prin precipitatii. Se redistribuie pe suprafata foliara, oferind protectie suplimentara in zonele netratate si in interiorul tesuturilor prin activitatea translaminara.

Tebuconazol, cu actiune sistemica, completeaza actiunea eficienta a trifloxistrobin. Patrunde rapid in partile aeriene ale plantei, blocand extinderea ciupercii. FLINT MAX este un produs activ si adaptabil, recomandat in strategiile antirezistenta.
Mod de utilizare pentru fungicidul FLINT MAX 75 WG: Vita de vie:  Se aplica in doza de 0,16 kg/ha in 800-1000 l apa.
Recomandat in 1-3 tratamente preventive, incepand cu fenofaza de inflorescente clar vizibile si pana la inceputul colorarii boabelor, in alternanta cu produse din grupe chimice diferite.
Asigura control eficient al fainarii si putregaiului negru. Perioada de protectie: 10-14 zile, in functie de conditiile climatice si presiunea de infectie.
Timp de pauza: 14 zile.
Morcov:  Se aplica 1-2 tratamente incepand cu primele semne de atac.
Compatibilitate:

FLINT MAX 75 WG nu este compatibil cu produsele foarte alcaline (pe baza de cupru sau sulf) si cu cele foarte acide. Pentru orice combinatie, se recomanda efectuarea unui test de compatibilitate fizico-chimica. Acest fungicid este proiectat pentru a oferi o protectie eficienta si durabila impotriva bolilor specifice Vitei de vie si Morcovului.

Doresti asistenta in a te ajuta cu alegerea ta? Contacteaza un consultant Dasola.ro sau lasa-ne un mesaj pe Facebook! Echipa noastra de experti este intotdeauna aici pentru a va ajuta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura