Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fungicid Chorus 50 WG, 4,5 g, Syngenta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

647 lei Lei
Cod produs
DAS97823124
Out Of stock
Descriere
Descriere Chorus 50 WG, 4,5 g

Chorus 50 WG. Descopera puterea protectiei fara compromis! Cu o formula avansata care inhiba biosinteza aminoacizilor esentiali, in special a metioninei, Chorus 50 este alegerea ideala pentru combaterea eficienta a bolilor fungice in culturile de fructe.

Caracteristici cheie:  

Actiune sistemica si penetranta: Fungicid cu actiune sistemica si penetranta, intervenind in ciclul de viata al ciupercilor. Cu o abordare de prevenire si tratare, acesta ofera o protectie completa impotriva bolilor fungice precum rapanul, fainarea si monilioza.
Translocare rapida: Datorita ingredientului activ, ciprodinil, fungicidul prezinta o translocare rapida in frunze, asigurand o acoperire uniforma acropetala si translaminara. Acest aspect contribuie la eficacitatea si rapiditatea tratamentului.
Flexibilitate si eficienta: Omologat pentru tratamentul culturilor de mar, par, piersic, nectarin, cais si prun. Doza recomandata variaza in functie de boala tratata si cultura, asigurand flexibilitate si eficienta in utilizare.
Recomandari de utilizare:  Mar: Pentru combaterea rapanului (Venturia inaequalis), aplicati cu o doza de 0,45-0,75 kg/ha. Timpul de pauza recomandat este de 21 de zile.
Par: Impotriva rapanului (Venturia pirina), utilizati Chorus 50 cu aceeasi doza de 0,45-0,75 kg/ha. Timpul de pauza este, de asemenea, de 21 de zile.
Piersic, Nectarin, Cais, Prun: Pentru controlul moniliniei (Monilinia spp.), aplicati cu o doza de 0,45-0,75 kg/ha. Timpul de pauza este redus la doar 7 zile.

Alege Chorus 50 pentru a proteja recolta ta de fructe de calitate superioara si pentru a asigura sanatatea plantelor tale. Cu o actiune rapida si eficienta, Chorus 50 este solutia pentru fermierii care cauta performanta si rezultate durabile in protejarea culturilor de fructe. Opteaza pentru incredere si transforma-ti recolta intr-un simbol al succesului!

Doresti asistenta in a te ajuta cu alegerea ta? Contacteaza un consultant Dasola.ro sau lasa-ne un mesaj pe Facebook! Echipa noastra de experti este intotdeauna aici pentru a va ajuta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura