Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fungicid Folicur Solo 250 EW, 100 ml, Bayer

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3486 lei Lei
Cod produs
DAS82488803
Out Of stock
Descriere
Descriere Folicur Solo 250 EW Fungicid sistemic pentru combaterea bolilor la cires, prun, mar, vita de vie, rapita rapita

Folicur Solo 250 EW este un fungicid inovator conceput pentru a proteja recoltele de cires, prun, mar, vita de vie si rapita impotriva bolilor fungice. Cu substanta activa tebuconazol, acest produs ofera o solutie eficienta si sigura pentru agricultori.

Beneficiind de o formulare avansata sub forma de emulsie in apa (EW), Folicur Solo este absorbit rapid de catre plante si se transloca sistemic, oferind o protectie de lunga durata impotriva bolilor.

Cu un spectru larg de actiune, Folicur Solo inhiba dezvoltarea patogenilor in mod preventiv, curativ si uneori eradicativ, asigurand o protectie completa impotriva bolilor.

Modul de utilizare este simplu si eficient:  Pentru vita de vie, doza recomandata este de 0,4 l/ha pentru combaterea fainarii. Se recomanda aplicarea a maxim 3 tratamente in timpul sezonului vegetativ.

Pentru mar, doza recomandata este de 0,6 l/ha pentru combaterea fainarii si rapanului. Tratamentele se efectueaza la avertizare, la interval de 7-12 zile, dupa scuturarea petalelor.

Pentru samburoase (cires, prun), doza recomandata este de 0,75 l/ha pentru combaterea moniliozelor. Se efectueaza doua tratamente in functie de stadiul de dezvoltare al culturii.

Pentru rapita de toamna, doza recomandata este de 1 l/ha pentru combaterea diferitelor boli. Tratamentul in toamna contribuie la cresterea rezistentei culturii la iernare si la caderea plantelor.

Folicur Solo nu numai ca protejeaza recoltele impotriva bolilor, dar si imbunatateste rezistenta plantelor, avand un efect de regulator de crestere. Acest efect se traduce prin cresterea concentratiei sucului celular, inradacinare mai puternica si o vigoare crescuta a plantelor.

Certificatul de omologare atesta siguranta si eficacitatea acestui produs, oferind fermierilor incredere in utilizarea sa pentru protejarea culturilor si obtinerea unei recolte sanatoase si de calitate.

Doresti asistenta in a te ajuta cu alegerea ta? Contacteaza un consultant Dasola.ro sau lasa-ne un mesaj pe Facebook! Echipa noastra de experti este intotdeauna aici pentru a va ajuta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura