Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fungicid Talendo, 1 litru, Corteva

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4885 lei Lei
Cod produs
DAS71949003
Out Of stock
Descriere
Descriere

Fungicid  Talendo

Fungicid Talendo este o solutie eficienta cu actiune trivalenta, acoperind aspecte de contact, sistemica locala si prin vaporizare, dezvoltata special pentru combaterea fainarii in culturile de vita de vie.
Contine: 20% proquinazid
Formulare: concentrat emulsionabil
Indicatii de utilizare:  Doza recomandata: 0,225 l/ha, aplicata preventiv incepand din faza de 3 frunze etalate si pana la finalul sezonului vegetativ.
In cazul amestecului in rezervor cu alte fungicide cu moduri diferite de actiune, doza poate varia intre 0,15-0,2 l/ha.
Volumul de apa recomandat: intre 400 si 1000 l/ha, in functie de masa vegetativa a culturii.
Numarul tratamente pe an: 4.
Avantajele fungicidului Talendo  Eficienta ridicata: Asigura un efect maxim impotriva fainarii la doze mult mai mici in comparatie cu alte fungicide.
Efect de lunga durata: Bazat pe actiunea biochimica de inhibare a viabilitatii sporilor si stimulare a mecanismului natural de protectie a plantei.
Actiune trivalenta: Oferea un efect de contact, sistemic local si prin vaporizare. Prin faza de vapori, are o raza de actiune extinsa cu pana la 10 cm de la locul aplicarii, facilitand penetrarea in locuri greu accesibile, cum ar fi ciorchinul inchis.
Protectie a tesuturilor netratate: Asigura protectia atat a tesuturilor netratate, cat si a celor nou formate dupa tratament.
Doresti asistenta in a te ajuta cu alegerea ta? Contacteaza un consultant Dasola.ro sau lasa-ne un mesaj pe Facebook! Echipa noastra de experti este intotdeauna aici pentru a va ajuta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura