Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fungicid tehnologic Fainare la Trandafiri, 10 L apa x 5 buc.

0 stars: 0.00 din 0 pareri

175 lei Lei
Cod produs
DAS59388291
Out Of stock
Descriere
Descriere Pachet tehnologic Fainare la Trandafiri

Pachet tehnologic Fainare la Trandafiri, solutia eficienta pentru combaterea fainarii la trandafiri cu pachetul nostru specializat! Acest tratament iti va ajuta sa mentii plantele sanatoase si sa le protejezi impotriva acestei boli comune. Produsele recomandate sunt:
Thiovit Jet 80 WG, 30g - Thiovit Jet este un fungicid ce contine 80% sulf sub forma de microgranule dispersabile in apa. Actioneaza eficient impotriva fainarii si are efect secundar impotriva acarienilor, asigurand protectie completa pentru trandafiri.
Topas 100 EC, 3ml - Topas 100 EC este un fungicid recomandat la nivel mondial pentru combaterea diferitelor specii de fainare, cu accent pe infectiile primare. Asigura o protectie puternica impotriva ciupercilor patogene si contribuie la mentinerea sanatatii plantelor.
Physiocrop, 20ml - Physiocrop are actiune de stimulare a plantei, economisind energia in timpul sintezei proteice si reducand stresul abiotic. Ajuta la recuperarea rapida a plantelor in caz de seceta, schimbari de temperatura sau alte conditii adverse.

Pentru a pregati solutia de tratament, amesteca aceste produse intr-un recipient cu 10 litri de apa, conform instructiunilor de pe ambalajele produselor. Aplica tratamentul impotriva fainarii la trandafiri conform indicatiilor specifice si bucura-te de plante sanatoase si frumoase in gradina ta.

https://dasola.ro/produs/tratament-paduchi-verzi-si-rugina-la-trandafir-10-l-apa/

Alegeti calitatea si eficacitatea pentru trandafirii dvs. cu pachetul nostru de tratament impotriva fainarii, disponibil la Dasola.ro!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura