Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tratament ingrijire Rosii pentru 10 litri apa

0 stars: 0.00 din 0 pareri

35 lei Lei
Cod produs
DAS26838591
Out Of stock
Descriere
Descriere Pachet ingrijire rosii pentru 10 litri apa

Tratamentul preventiv pentru rosii este esential pentru mentinerea sanatatii plantelor si a recoltei bogate. La Dasola.ro, va oferim o gama selectata de produse pentru tratamentul preventiv al tomatei, astfel incat sa va bucurati de o cultura sanatoasa si productiva.

Recomandam urmatoarele produse pentru tratamentul preventiv al rosilor:
Cidely Top, 10ml: Cidely Top este un fungicid foliar translaminar, cu spectru larg de combatere a bolilor foliare la Solanaceae (tomate, ardei vinete), Cucurbitaceae (pepeni verzi, pepeni galbeni, castraveti, dovlecei) si arbusti fructiferi (capsuni). Ofera un control excelent impotriva fainarii, patarii frunzelor si putregaiului tulpinii pepenilor.
Merpan, 15g: Merpan 80 WDG este recomandat pentru combaterea unui spectru larg de ciuperci fitopatogene si este omologat pentru tratamente la mar, tomate (rasad), tomate, fasole, castraveti si tutun (rasad).
Cropmax, 20ml: Cropmax este un biostimulator superconcentrat, ce contine stimulatori de crestere, vitamine pentru plante, polizaharide, enzime, macro si microelemente. Contribuie la imbunatatirea sanatatii plantelor si la cresterea rezistentei acestora la stres.
Vertimec, 10ml: Vertimec 1.8% EC este un insecticid-acaricid recomandat pentru combaterea acarienilor, minatorilor si tripsilor din culturile de legume, vita de vie si pomi fructiferi.

Pentru a pregati solutia, amestecati aceste produse intr-un recipient cu 10 litri de apa conform instructiunilor de pe ambalajele produselor. Asigurati-va ca respectati dozele recomandate si ca aplicati tratamentul in mod uniform pe toata suprafata plantelor.

Optand pentru tratamentul preventiv pentru rosii oferit de Dasola.ro, va puteti bucura de o recolta sanatoasa si abundenta de tomate gustoase si pline de nutrienti. Investiti in sanatatea plantelor dumneavoastra si obtineti rezultate remarcabile in gradina dumneavoastra!

Doresti asistenta in a te ajuta cu alegerea ta? Contacteaza un consultant Dasola.ro sau lasa-ne un mesaj pe Facebook! Echipa noastra de experti este intotdeauna aici pentru a va ajuta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura