Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Kit stimulare inflorire SynBio Activ pentru 100 L apa

0 stars: 0.00 din 0 pareri

468 lei Lei
Cod produs
DAS66158595
Out Of stock
Descriere
Descriere Pachet stimulare inflorire  Pachet stimulare inflorire, destinat culturilor horticole, incluzand legume, vie, si pomi fructiferi, indiferent daca acestea sunt cultivate in spatii protejate sau in camp deschis, in perioada imediat premergatoare infloririi. Acesta se bazeaza pe sinergia dintre doua produse complementare: Bio-Activate, un biostimulator natural ce contine enzime si citochinine, si Synergizer 8-32-4, un fertilizant foliar complex cu un continut ridicat de fosfor si micronutrienti chelati.

Beneficii:  Stimuleaza inducerea florilor si procesul de polenizare, favorizand fructificarea si obtinerea unui numar crescut de flori viabile.
Contribuie la reducerea caderii prematura a florilor, asigurand o mai mare consistenta a recoltei.
Perioada de aplicare:  De la formarea florilor pana la inceputul fazei de inflorire a culturii.
Continut Pachet stimulare inflorire:  100 ml Bio-Active
250 ml Synergizer 8-32-4

Optand pentru pachetul SynBio Activ, investiti in sanatatea si randamentul culturilor dumneavoastra, asigurandu-va ca acestea vor beneficia de o ingrijire completa si echilibrata in perioada critica a infloririi. Transformati fiecare cultura intr-un spectacol al naturii, obtinand recolte bogate si sanatoase.

Doresti asistenta in a te ajuta cu alegerea ta? Contacteaza un consultant Dasola.ro sau lasa-ne un mesaj pe Facebook! Echipa noastra de experti este intotdeauna aici pentru a va ajuta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura