Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fungicid Folpan 80 WDG, 1 kg, Contact, Adama

0 stars: 0.00 din 0 pareri

9538 lei Lei
Cod produs
DAS97768945
Out Of stock
Descriere
Descriere

Fungicid Folpan 80 WDG

Fungicid Folpan 80 WDG este un fungicid care contine 80% folpet ca substanta activa si este utilizat impotriva unor ciuperci care pot afecta culturile horticole, cum ar fi mana, rapanul si monilioza.
Cum actioneaza Folpan 80 WDG:  Substanta activa folpet actioneaza preventiv prin contact. Aceasta impiedica instalarea infectiilor la suprafata organelor tratate si blocand respiratia ciupercilor sensibile la nivel celular.

Inhiba enzimele si carboxilazele cu actiune oxidanta si de sinteza a citratului.
Are o aderenta buna si rezistenta la spalare de ploaie, oferind protectie timp de aproximativ o saptamana, in functie de conditiile locale.
Aplicat conform dozelor recomandate si in conditii normale de clima, nu produce fenomene de fitotoxicitate.
Modul de utilizare Folpan 80 WDG:  Se aplica prin stropiri in timpul vegetatiei, fie la avertizare, pe toata suprafata.
Pentru a obtine efecte maxime de combatere, tratamentele se aplica preventiv sau la primele simptome de boala.
Tratamentele se repeta la un interval de minim 7-10 zile sau se pot alterna cu tratamente fungicide sistemice.
Numarul maxim de tratamente, intervalul minim intre tratamentele succesive si intervalul fenologic de aplicare depind de speciile de patogeni, presiunea de infectie si alti factori.
Modul de utilizare pentru diverse culturi:  Pentru mar: se aplica la o concentratie de 0,15%, cu un timp de pauza de 28 de zile si un program de tratament specific.
Pentru prun: se aplica la o concentratie de 0,2%, cu un timp de pauza de 28 de zile si un program de tratament specific.
Pentru vita de vie: se aplica la o concentratie de 1,5 kg/ha, cu un timp de pauza de 28 de zile si un program de tratament specific.
Pentru tomate, castraveti, ceapa si cartofi: se aplica la concentratii si programe de tratament specifice pentru fiecare cultura.
Mod de utilizare pentru rasaduri de tomate:  Se aplica la o concentratie de 0,15%, cu un program de tratament specific.

Folpan 80 WDG ofera o solutie eficienta si sigura pentru protejarea culturilor horticole impotriva bolilor fungice, contribuind la obtinerea unei productii sanatoase si de calitate.

Doresti asistenta in a te ajuta cu alegerea ta? Contacteaza un consultant Dasola.ro sau lasa-ne un mesaj pe Facebook! Echipa noastra de experti este intotdeauna aici pentru a va ajuta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura