Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fungicid biologic Carpet WP, combate fainarea, 500 g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2769 lei Lei
Cod produs
DAS62349030
Out Of stock
Descriere
Descriere

Fungicid biologic Carpet WP Carpet WP este un fungicid eficient ce utilizeaza hidrogen carbonat de sodiu ca substanta activa. Actioneaza prin contact direct, avand multiple niveluri de actiune curativa. Aceasta substanta este utilizata in principal pentru combaterea fainarii la diverse plante, incluzand vita-de-vie, pomi fructiferi si legume.

Prin contactul cu Carpet WP, hifele si sporii ciupercilor patogene se usuca, afectand echilibrul osmotic si impiedicandu-le cresterea, limitand astfel infectarea plantelor. Proprietatea alcalina a produsului modifica pH-ul suprafetei plantelor, inhiband dezvoltarea ciupercilor.

Fungicidul creeaza un mediu nefavorabil pentru dezvoltarea ciupercilor patogene, insa nu patrunde in cuticula vegetala si nu lasa reziduuri. Poate fi aplicat fie singur, fie in amestec cu alte produse fungicide, oferind astfel flexibilitate in utilizare.

Produsul este autorizat in agricultura ecologica si in programele integrate de gestionare a bolilor si daunatorilor. Protejeaza atat ciorchinii, cat si frunzele plantelor.

Se recomanda aplicarea produsului la primele semne de infectie, conform dozelor si timpilor de pauza specificati pentru fiecare cultura in parte:

Pentru legume si plante ornamentale afectate de fainare (Sphaerotheca fuliginea), doza de aplicare este de 333-1000 g/hl, iar timpul de pauza este de 1 zi.
Pentru pomi fructiferi, in cazul fainarii sau rapanului, doza recomandata este de 500-1000 g/hl, iar timpul de pauza este, de asemenea, de 1 zi.
Pentru vita de vie afectata de fainare, doza variaza intre 420-2000 g/hl, iar timpul de pauza este tot de 1 zi.
Doresti asistenta in a te ajuta cu alegerea ta? Contacteaza un consultant Dasola.ro sau lasa-ne un mesaj pe Facebook! Echipa noastra de experti este intotdeauna aici pentru a va ajuta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura