Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Insecticid Decis Expert 100 EC, 1 litru, Bayer

0 stars: 0.00 din 0 pareri

323 lei Lei
Cod produs
DAS76575143
Out Of stock
Descriere
Descriere: Insecticid Decis Expert

Insecticid Decis Expert

Cu o formula puternica si o actiune rapida, Insecticidul DECIS EXPERT 100 EC de la Dasola.ro devine aliatul perfect al gradinarilor si fermierilor in lupta impotriva daunatorilor. Iata informatiile esentiale despre acest produs de exceptie:
Date Tehnice Insecticid DECIS EXPERT 100 EC:  Substanta Activa: deltametrin 100 g/L
Formulare: EC (concentrat emulsionabil)
Numar Certificat Omologare: 123PC/22.07.2015
Omologari Insecticid DECIS EXPERT 100 EC:    Cultura Daunatori Doza
Cereale de Toamna si Primavara (grau, orz, ovaz)  Afide  62,5 ml/ha
Rapita, Mustar de Toamna, Mustar de Primavara  Gargarita tulpinilor, Tantarul silicvelor, Gandacul lucios, Purici de pamant, Afide  75 ml/ha
Varza, Varza de Bruxelles, Conopida  Afide, Puricii cruciferelor, Fluturele alb, Musculita alba  75 ml/ha
Fasole  Gargarita frunzelor de mazare  75 ml/ha
Mazare  ?antarul florilor de mazare  75 ml/ha
Salata  Buha gradinilor de legume  62,5 ml/ha
Sfecla pentru Zahar, Nap  Puricele sfeclei, Puricii cruciferelor  75 ml/ha
Mod de Actiune Insecticid DECIS EXPERT EC:
Insecticidul DECIS EXPERT actioneaza prin contact si ingestie asupra insectelor daunatoare in stadiul de larve si adulti. Deltametrinul, un piretroid de sinteza, paralizeaza sistemul nervos al insectei si prezinta un efect de doborare rapida, avand in acelasi timp si un efect repelent si antihranire, protejand astfel plantele tratate.
Mod de Utilizare Insecticid DECIS EXPERT 100 EC 100 ml:  Cereale de Toamna (grau, orz, ovaz): Max. 3 tratamente pe vegetatie, la avertizare. Interval minim intre tratamente 7 zile. Volum de solutie 200 L/ha. Timp de pauza 30 de zile.
Cereale de Primavara (grau, orz, ovaz): Max. 2 tratamente pe vegetatie, la avertizare. Interval minim intre tratamente 7 zile. Volum de solutie 200 L/ha. Timp de pauza 30 de zile.
Rapita, Mustar (de Toamna): Max. 4 tratamente pe vegetatie, la avertizare. Interval minim intre tratamente 7 zile. Volum de solutie 200 L/ha. Timp de pauza 45 de zile.
Rapita, Mustar (de Primavara): Max. 3 tratamente pe vegetatie, la avertizare. Interval minim intre tratamente 7 zile. Volum de solutie 200 L/ha. Timp de pauza 45 de zile.
Varza, Varza de Bruxelles: Max. 2 tratamente pe sezon, la avertizare. Interval intre tratamente 14 zile. Volum de solutie 400 L/ha. Timp de pauza 7 zile.
Conopida: Max. 3 tratamente pe sezon, la avertizare. Interval intre tratamente 14 zile. Volum de solutie 400 L/ha. Timp de pauza 7 zile.
Fasole: Max. 2 tratamente pe sezon, la avertizare. Interval intre tratamente 14 zile. Volum de solutie 200-400 L/ha. Timp de pauza 7 zile.
Mazare: Max. 2 tratamente pe sezon, la avertizare. Interval intre tratamente 14 zile. Volum de solutie 200-400 L/ha. Timp de pauza 7 zile.
Salata: Max. 3 tratamente pe sezon, la avertizare. Volum de solutie 1000 L/ha. Timp de pauza 7 zile.
Sfecla pentru Zahar, Nap: Se aplica un singur tratament. Volum de solutie: 200-400 L/ha. Timp de pauza: 30 de zile.
Specificatii:  Tip Produs: Insecticide
Producator: Bayer
Substanta Activa: Deltametrin
Ambalaj: 1 l
Cultura: Grau, Orz, Ovaz, Rapita, Mustar, Varza, Conopida, Fasole, Mazare, Salata, Sfecla
Spectru Daunatori: Afide, Gargarita tulpinilor, Tantarul silicvelor, Gandacul lucios, Purici, Puricii cruciferelor, Fluturele alb, Musculita alba, Gargarita frunzelor de mazare, Buha gradinilor de legume, Puricele sfeclei
Actiune Produs: Contact

Cu Insecticidul DECIS EXPERT 100 EC, Dasola.ro aduce o solutie eficienta si profesionista pentru protectia plantelor tale. Alege calitatea si rezultatele garantate pentru o gradina sanatoasa si roditoare!

Doresti asistenta in a te ajuta cu alegerea ta? Contacteaza un consultant Dasola.ro sau lasa-ne un mesaj pe Facebook! Echipa noastra de experti este intotdeauna aici pentru a va ajuta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura