Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Insecticid Closer, 100 ml, Sistemic, Corteva

0 stars: 0.00 din 0 pareri

127 lei Lei
Cod produs
DAS28188993-1
Out Of stock
Descriere
Descriere

Insecticid Closer

Insecticid Closer este un insecticid selectiv destinat controlului afidelor in culturile legumicole si plante decorative din spatii protejate. Cu un mod unic de actiune, se remarca prin efectul sau rezidual excelent.

- Absorbindu-se rapid in planta, protejeaza aceasta la scurt timp de la aplicare si prezinta o rezistenta deosebita la spalare.

- Actioneaza prompt asupra daunatorilor, atat prin contact, cat si prin ingestie.

- Isoclast este preluat de cresterile noi, avand o mobilitate sistemica prin xilem, ceea ce asigura o protectie de lunga durata. Capacitatea de penetrare translaminara a insecticidului garanteaza un control excelent asupra insectelor care nu sunt expuse tratamentului.

- Controlul eficient al daunatorilor contribuie la reducerea transmiterii bolilor, avand un impact pozitiv asupra productiei atat din punct de vedere calitativ, cat si cantitativ.

- Este flexibil si sigur in aplicare, putand fi amestecat cu alte produse de protectia plantelor.

- Reprizeaza un partener ideal pentru alternarea tratamentelor cu insecticide din clase chimice diferite, contribuind la imbunatatirea managementului rezistentei.

- Reprezinta un instrument nou in Programul de Management Integrat al Daunatorilor (IPM).

Isoclast active, substanta activa principala, este primul si singurul membru al unei noi clase chimice a insecticidelor, conform Insect Resistance Action Committee (IRAC).

Closer este un insecticid sub forma de suspensie concentrata (SC) cu actiune de contact si ingestie. Produsul se remarca prin mobilitatea sa sistemica prin xilem si translaminara. Acesta garanteaza un control eficient al afidelor la nivelul tuturor organelor plantei afectate.

Contactul afidelor cu insecticidul are loc prin contact sau ingestie, influentand receptorii specifici de acetilcolina. Mobilitatea sa sistemica si translaminara asigura controlul eficient al afidelor, reducand astfel daunele la nivelul plantelor si prevenind transmiterea virusurilor.

Pentru a asigura un control eficient al daunatorilor si pentru a reduce transmiterea virusurilor in cultura, este recomandata aplicarea produsului inca din stadiile timpurii de dezvoltare ale plantei.

Closer prezinta interactiuni complexe si unice cu receptorii din sistemul nervos al insectelor, oferind un avantaj gestionarii populatiilor rezistente.

Este important de mentionat ca Closer se degradeaza rapid in sol si nu persista in mediul inconjurator.

Pentru aplicare, este recomandat tratamentul dupa aparitia primelor colonii de afide, cu o cantitate de apa recomandata intre 200 si 1000 litri/ha.

Observatii: Precipitatiile survenite la minim 1 ora de la finalizarea tratamentului nu influenteaza eficienta produsului. Pentru a proteja albinele si alte insecte polenizatoare, nu este recomandata utilizarea produsului pe plantele de cultura in timpul infloririi sau in prezenta buruienilor infloriti in cultura protejata. De asemenea, trebuie evitata aplicarea produsului in locurile unde albinele isi colecteaza hrana sau pe plantele ale caror inflorire poate incepe inainte.

Omologari

In Romania, produsul este omologat pentru:

Doresti asistenta in a te ajuta cu alegerea ta? Contacteaza un consultant Dasola.ro sau lasa-ne un mesaj pe Facebook! Echipa noastra de experti este intotdeauna aici pentru a va ajuta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura