Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Insecticid Ampligo, 1litru, Syngenta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

985 lei Lei
Cod produs
DAS84438518
Out Of stock
Descriere
Descriere Insecticid Ampligo

Produsul Insecticid Ampligo este un insecticid sistemic ce contine lambda-cihalotrin in concentratie de 50 g/l si clorantraniliprol in concentratie de 100 g/l. Este destinat pentru combaterea daunatorilor din culturile de porumb, porumb dulce, broccoli, varza si conopida.
Actioneaza prin dubla sa actiune de soc si paralizie:
Clorantraniliprolul actioneaza ca modulator al receptorului ryanodinei, eliberand calciu in muschii insectelor si determinand paralizia si moartea acestora.
Lambda-cihalotrinul este un piretroid sintetic cu actiune rapida asupra sistemului nervos al daunatorilor.

Modul de utilizare si dozele recomandate variaza in functie de cultura si daunatori:
Pentru culturile de broccoli, conopida si varza, se aplica o doza intre 0,3 si 0,4 l/ha, cu doua aplicari la minim 7 zile interval.
Pentru culturile de porumb si porumb dulce, doza recomandata este de 0,2 l/ha, cu o singura aplicare.

Pentru culturile specifice:  Broccoli si conopida: Doza recomandata variaza intre 0,3 si 0,4 litri pe hectar. Este permis un numar maxim de doua aplicari, cu un interval minim de 7 zile intre tratamente. Perioada de aplicare este intre stadiile BBCH 12-49. Dupa aplicare, se recomanda un timp de pauza pana la recoltare de 7 zile.

Porumb si porumb dulce: Doza recomandata este de 0,2 litri pe hectar. Este permisa o singura aplicare, iar perioada de aplicare este intre stadiile BBCH 34-77. Dupa aplicare, trebuie respectat un timp de pauza pana la recoltare de 7 zile.

Varza:Pentru culturile de varza, perioada de aplicare recomandata este intre stadiile BBCH 12-49. Doza recomandata este intre 0,3 si 0,4 litri pe hectar. Numarul maxim de aplicari este de 2, cu un interval minim de 7 zile intre tratamente. Dupa aplicare, trebuie respectat un timp de pauza pana la recoltare de 7 zile.
Produsul este compatibil cu alte produse de protectie a plantelor, insa trebuie consultate tabelele de compatibilitate si efectuat un test pe cultura inainte de utilizare.

Este esential sa se respecte dozele si instructiunile de pe eticheta pentru a evita consecintele negative si pentru a mentine calitatea productiei.
Utilizarea necorespunzatoare ii absolva pe producator si distribuitor de orice responsabilitate.
Doresti asistenta in a te ajuta cu alegerea ta? Contacteaza un consultant Dasola.ro sau lasa-ne un mesaj pe Facebook! Echipa noastra de experti este intotdeauna aici pentru a va ajuta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura