Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Insecticid Exalt, 1L, Corteva

0 stars: 0.00 din 0 pareri

212 lei Lei
Cod produs
DAS62568471
Out Of stock
Descriere
Descriere

Insecticid Exalt Insecticid Exalt este un insecticid cu aplicare foliara utilizat pentru combaterea daunatorilor din spatii protejate, cum ar fi serele si solariile. Formulat sub forma de suspensie concentrata (SC), acest produs este eficient in controlul unui spectru larg de insecte daunatoare.

Caracteristici Tehnice:  

Ingrediente Active:

Contine spinetoram in concentratie de 25 g/l.
Formulare: Suspensie concentrata (SC).
Ambalare: Disponibil in ambalaje de 1 litru si 5 litri.
Mod de Actiune:  Exalt actioneaza asupra insectelor daunatoare prin contact si ingestie.
Este eficient in controlul principalilor daunatori din ordinele Lepidoptera (viermi si omizi), Thysanoptera (tripsi), Diptera (musca orientala a fructelor, Drosophila Suzukii) si ai daunatorilor din genul Liriomyza (minatori ai frunzelor de tomate).
Substanta activa spinetoram este un produs de fermentare al bacteriei Saccharopolyspora spinosa, similar cu insecticidul spinosad, actionand prin ingestie si contact.
Eficacitate:  Exalt are o eficacitate foarte buna asupra daunatorilor din grupul Thysanoptera (tripsi), Lepidoptera (diverse omizi fitofage) si Diptera (Musca orientala a fructelor, Drosophila suzukii).
Asigura un control deosebit al daunatorilor tinta prin modul dublu de actiune, contact si ingestie, pe toate stadiile larvare.
Spinetoram ofera mobilitate translaminara si locala la nivelul organelor vegetative ale plantelor, ceea ce contribuie la eficacitatea sa.
Mod de Aplicare Insecticid Exalt :  Exalt se aplica in culturi precum ardei, castraveti, ceapa, pepene verde, pepene galben, dovleac, salata, spanac, tomate, vinete, varza, capsun, floricultura, arbori si arbusti, coacaz negru, coacaz rosu, afin, merisor, agris, zmeura si plante aromatice, exclusiv in spatii protejate (sere si solarii).
Timp de Pauza:  Perioada de la ultima aplicare a produsului pana in ziua recoltarii plantelor cultivate este de 3 zile.

Exalt� este o solutie eficienta si fiabila pentru protejarea culturilor in spatiile protejate, oferind un control excelent al daunatorilor si respectand standardele de siguranta pentru recoltare.

Doresti asistenta in a te ajuta cu alegerea ta? Contacteaza un consultant Dasola.ro sau lasa-ne un mesaj pe Facebook! Echipa noastra de experti este intotdeauna aici pentru a va ajuta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura