Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Insecticid Delegate, 250 g, Corteva

0 stars: 0.00 din 0 pareri

38503 lei Lei
Cod produs
DAS44498443
Out Of stock
Descriere
Descriere Insecticid Delegate

Insecticid Delegate, produs destinat controlului selectiv al larvelor de lepidoptere (omizi), a minatoarelor, tripsilor si puricilor meliferi in pomicultura. Acesta este disponibil sub forma de granule dispersabile in apa (WG), ambalate in ambalaje de 250 grame, si are ca substanta activa spinetoram in concentratie de 250 g/kg.

Principalele beneficii ale utilizarii insecticidului Delegate includ:
Actiune rapida si de lunga durata: Spinetoram actioneaza rapid asupra daunatorilor prin contact si ingestie. Asigura un control eficient si o protectie indelungata a culturilor.
Controlul diverselor stadii de dezvoltare: Delegatul controleaza larvele, pupele/nimfele si adultii daunatori, Ofera un spectru larg de actiune impotriva diferitelor etape de viata ale acestora.
Managementul rezistentei: Este recomandat in cadrul Programului de Management Integrat al Daunatorilor (IPM). Poate fi utilizat in alternanta cu alte insecticide pentru a imbunatati gestionarea rezistentei.
Mod unic de actiune: Spinetoram afecteaza sistemul nervos al insectelor. Genereaza o transmisie haotica a impulsurilor nervoase si oprirea proceselor de hranire.
Selectivitate si mobilitate: Are o buna selectivitate pentru insectele tinta si ofera protectie totala a aparatului foliar la pomii fructiferi.

Pentru utilizarea corecta a insecticidului Delegate in pomicultura, sunt oferite recomandari specifice pentru diferitele specii de pom fructifer:
Pentru pomi fructiferi din specia semintoase (mar, par, marson, par Nashi, merisor), se aplica o doza de 0,30 kg/ha postinflorire, avand un volum de apa de 400-1000 litri/ha si un singur tratament pe an.
Pentru pomi fructiferi din specia samburoase (piersic, cais, nectarin), doza si modalitatea de aplicare sunt similare cu cele pentru speciile semintoase.

Este important sa se respecte regulile pentru limitarea riscului de dezvoltare a rezistentei si sa se utilizeze insecticidul Delegate intr-un mod responsabil si in conformitate cu instructiunile furnizate de producator.

Doresti asistenta in a te ajuta cu alegerea ta? Contacteaza un consultant Dasola.ro sau lasa-ne un mesaj pe Facebook!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura