Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Batoane sulf - 10 batoane x 10 seturi, Mifalchim

0 stars: 0.00 din 0 pareri

556 lei Lei
Cod produs
DAS64845432
Out Of stock
Descriere
Descriere Batoane sulf - 10 batoane, Mifalchim

Batoane sulf, produse pe baza de sulf topit aplicate pe suport de carton. Se utilizeaza in diverse activitati gospodaresti precum: .
intretinerea vaselor de depozitare a vinului; .
asigurarea unei fermentatii controlate a mustului in vederea obtinerii unui vin de calitate foarte buna; .
depozitarea de legume, fructe si cereale asigurandu-se conditii optime de pastrare.

Batoane sulf:

Lamela pe suport de carton utilizat dupa aprindere la spalarea vaselor in care se depoziteaza vinul (1-2 batoane/m3 de spatiu de depozitare).

Utilizarea batoanelor de sulf in curatarea butoaielelor de vin are multiple beneficii:
Dezinfectare Eficienta: Sulfurarea curata butoaiele in profunzime, eliminand bacteriile, drojdiile si mucegaiurile, asigurand igiena necesara.
Neutralizarea Mirosurilor: Batoanele de sulf ajuta la eliminarea mirosurilor neplacute, precum mirosul de stricaciune, conferind butoiului un miros neutru.
Prevenirea Contaminarii: Sulfurarea regulata previne contaminarea vinului prin eliminarea reziduurilor si a microorganismelor nedorite din butoi.
Pastrarea Aromei: Curatarea cu sulf mentine aromele naturale ale vinului si previne amestecul cu mirosuri straine.
Prelungirea Duratei de Viata: Prin eliminarea agentilor patogeni, butoaiele curatate corespunzator rezista mai bine in timp si sunt utilizabile mai multe sezoane.
Conservarea Calitatii Vinului: Batoanele de sulf asigura ca butoaiele nu adauga impuritati vinului, mentinandu-i astfel autenticitatea si calitatea.
Economisirea Timpului si Resurselor: Utilizarea eficienta a batoanelor de sulf reduce necesitatea curatarii butoaielor cu solutii chimice mai puternice, economisind timp si resurse.
Conformitatea cu Standardele: Curatarea cu sulf respecta standardele si regulamentele din industria vinicola, asigurand calitatea si siguranta produsului final.
Imbunatatirea Procesului de Imbuteliere: Butoaiele curatate corespunzator faciliteaza imbutelierea vinului, asigurand ca produsul ajunge in sticle in conditii optime.
Contributie la Vinificatia Sustenabila: Utilizarea responsabila a batoanelor de sulf in curatarea butoaielor face parte din practicile viticole sustenabile, reducand impactul asupra mediului.

Astfel, batoanele de sulf sunt esentiale in mentinerea igienei si calitatii butoaielor utilizate in procesul de vinificatie.

Doresti asistenta in a te ajuta cu alegerea ta? Contacteaza un consultant Dasola.ro sau lasa-ne un mesaj pe Facebook!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura