Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fungicid bio Magna Blue, 1 litru, Atlantica

0 stars: 0.00 din 0 pareri

270 lei Lei
Cod produs
DAS72487537
Out Of stock
Descriere
Descriere Magna Blue, Fungicid Bio, 1 litru, Atlantica

Magna Blue reprezinta o inovatie in domeniul produselor pe baza de cupru, obtinut prin tehnologia nanotehnologica. Acest produs are un rol nutritiv esential si induce o vigurozitate si rezistenta suplimentara plantelor, contribuind la apararea impotriva unor boli precum diverse bacterioze, ciuperci de sol variate, mana, Didymella si Septoria.
Principalele caracteristici ale Magna Blue includ:  Nanotehnologie: Obtinut prin nanotehnologie, Magna Blue CS 2005 utilizeaza particule la scara nanometrica pentru a asigura o penetrare eficienta in plante si pentru a crea un scut protector puternic.
Compatibilitate cu cultura organica: Conform Regulamentului UE 889/2008, Magna Blue poate fi utilizat in agricultura organica, respectand standardele specifice.
Actiune preventiva si curativa: Produsul are o actiune duala, actionand atat preventiv, cat si curativ. Formula sa lichida patrunde in planta, oferind un scut protector eficient si eliminand ciupercile si bacteriile din culturile agricole.
Diverse aplicatii: Magna Blue poate fi utilizat atat prin aplicare foliara, cat si prin picurare, avand doze recomandate pentru diverse tipuri de culturi. Acest lucru face produsul versatil si potrivit pentru o gama larga de plante, inclusiv legume, pomi fructiferi, fructe moi, vita de vie, gazon si plante ornamentale.
Dozare recomandata:  Cultura mare: Foliar: 1,5-2,5 L/H, Picurare: 2-4 L/H
Legume: Foliar: 1,5-2,5 L/H, Picurare: 2-4 L/H
Pomi fructiferi: Foliar: 3 L/H, Picurare: 2-5 L/H
Fructe moi: Foliar: 1,5-2,5 L/H, Picurare: 2-4 L/H
Vita de vie: Foliar: 3 L/H, Picurare: 2-5 L/H
Gazon & ornamentale: Foliar: 1,5-2,5 L/H, Picurare: 2-4 L/H

Flexibilitate de aplicare: Poate fi utilizat la toate culturile agricole, plante ornamentale, gazon, pomi fructiferi, vita-de-vie etc., fie prin aplicare foliara, fie la sol, fara limitari privind timpul de recoltare sau sezonul de aplicare.

Magna Blue se remarca prin eficacitatea sa in furnizarea de nutrienti esentiali si in fortificarea plantelor pentru a face fata provocarilor diverse ale mediului, reprezentand astfel o solutie valoroasa pentru agricultura moderna.

Doresti asistenta in a te ajuta cu alegerea ta? Contacteaza un consultant Dasola.ro sau lasa-ne un mesaj pe Facebook! Echipa noastra de experti este intotdeauna aici pentru a va ajuta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura