Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Acaricid ecologic Canelys, 1 litru, Atlantica

0 stars: 0.00 din 0 pareri

27484 lei Lei
Cod produs
DAS37367529
Out Of stock
Descriere
Descriere Canelys, Acaricid Ecologic, 1 L,

Atlantica Canelys reprezinta un acaricid special conceput pentru agricultura ecologica, evidentiindu-se printr-un efect remarcabil asupra stimularii reactiilor de autoaparare ale plantelor in fata atacului de fainare si altor ciuperci daunatoare culturilor agricole si horticole.
Caracteristici principale ale produsului CANELYS:  Selectivitate asupra insectelor benefice: Canelys este formulat astfel incat sa afecteze doar acarienii si ciupercile daunatoare, mentinand insectele benefice neatinse.
Compatibilitate cu alte pesticide: Poate fi amestecat cu alte pesticide utilizate in mod obisnuit, cum ar fi sulf sau cupru, pentru a imbunatati efectul repelent impotriva acarienilor si bolilor cauzate de ciuperci din genul Oidium.
Efect repelent cu modificare a mirosului plantelor: Canelys exercita si un efect repelent prin modificarea mirosului plantelor, confuzand insectele si impiedicandu-le sa se apropie.
Utilizare extinsa: Se utilizeaza eficient pentru combaterea si prevenirea acarienilor (paianjenilor) si ciupercilor din genul Oidium, intalnite la culturile de legume, flori, pomi fructiferi si vita de vie.
Extracte botanice de origine naturala: Compozitia sa se bazeaza pe extracte botanice provenite din surse naturale, avand astfel un impact redus asupra faunei benefice si fiind compatibil cu agricultura ecologica.
Biostimulator si integrare in schema de tratament: Produsul actioneaza ca biostimulator, avand un impact pozitiv asupra metabolismului plantelor. De asemenea, se integreaza usor in schemele de tratament existente.
Repetabilitate fara rezistenta: Tratamentele pot fi repetate cu acelasi produs fara a induce rezistenta la acesta.
Reductie a utilizarii de produse chimice: Folosirea extractelor naturale din Canelys contribuie la reducerea cantitatii de produse chimice aplicate in culturi.
Mod de aplicare CANELYS:  Aplicare foliara pentru toate culturile: 200-250 ml/100l apa.
Compozitie produs:  70% Extract de scortisoara.
Ambalaje:  1L.

Doresti asistenta in a te ajuta cu alegerea ta? Contacteaza un consultant Dasola.ro sau lasa-ne un mesaj pe Facebook! Echipa noastra de experti este intotdeauna aici pentru a va ajuta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura