Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Insecticid biologic, 250 ml, Chemark NeemAzal T S

0 stars: 0.00 din 0 pareri

265 lei Lei
Cod produs
DAS21798666
Out Of stock
Descriere
Descriere

Insecticid NeemAzal T S NeemAzal T S este un insecticid biologic cu un spectru larg de combatere a insectelor daunatoare si acarienilor in culturile horticole, ecologice sau conventionale. Acesta contine azadiractina ca substanta activa, prezenta in semintele arborelui tropical de neem, Azadirachta indica.

Se recomanda aplicarea produsului in doze de 1,5-3,0 L/ha, intr-un volum de solutie de 300 - 1000 litri, in functie de cultura si de stadiul de dezvoltare al acesteia. Tratamentele ar trebui sa fie realizate in stadiile timpurii de dezvoltare a daunatorilor, la debutul infestarii sau cand primele semne de atac devin vizibile.

Este esential sa se realizeze o imbaiere cat mai completa a plantelor cu solutia de stropit pentru a asigura succesul tratamentului. Se recomanda evitarea aplicarii produsului in conditii de temperatura si intensitate a radiatiei solare ridicate.

Daca apar precipitatii in decurs de 8 ore de la aplicare, se recomanda repetarea tratamentului. Solutia trebuie utilizata in aceeasi zi in care a fost preparata.

NeemAzal - T/S poate fi combinat cu o gama larga de insecticide sau fungicide. Conditia este sa fie adaugat ultimul in rezervor, sub agitare continua. Se recomanda efectuarea unui test initial de compatibilitate si un test de sensibilitate a culturii inainte de aplicarea.

Doresti asistenta in a te ajuta cu alegerea ta? Contacteaza un consultant Dasola.ro sau lasa-ne un mesaj pe Facebook! Echipa noastra de experti este intotdeauna aici pentru a va ajuta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura