Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Insecticid Sivanto Prime 200 SL - 10 ml, Contact, Bayer

0 stars: 0.00 din 0 pareri

916 lei Lei
Cod produs
DAS24823281
Out Of stock
Descriere
Descriere Sivanto Prime 200 SL

Sivanto Prime 200 SL este un insecticid cu continutul de substanta activa flupiradifuron, apartinand clasei chimice butenolide. Acest produs actioneaza prin contact sau ingestie, avand o activitate sistemica si de lunga durata in plante, fiind eficient in combaterea unei game largi de insecte, in special a celor cu aparat bucal pentru intepat si supt. Mecanismul sau de actiune consta in perturbarea ireversibila a functiilor vitale ale centrilor nervosi, conducand la incetarea hranirii in 1-2 ore si, ulterior, la moartea insectelor.

Mod de Utilizare:  Pentru vinete, ardei, castraveti, tomate, dovlecei: de la formarea deplina a celei de a doua frunze pe tulpina principala (BBCH 12) pana la coacerea deplina (BBCH 89).
Pentru salata: de la formarea deplina a celei de a doua frunze (BBCH 12) pana la atingerea caracteristicilor tipice speciei/hibridului/soiului.
Pentru flori bulboase si alte plante ornamentale: de la formarea celei de a doua frunze.
Pentru mar: de la inflorire deplina pana cand fructele ating 90% din marimea caracteristica soiului.
Doza recomandata:  Mar: 0,9 l/ha (pentru o coroana cu inaltimea de 3 metri)
Vinete, Ardei, Castraveti: 0,56 l/ha (pentru o planta cu inaltimea de 1 metru)
Dovlecei: 1,125 l/ha
Salata: 0,625 l/ha
Flori bulboase: 0,5 l/ha
Plante ornamentale: 0,75 l/ha
Timpul de pauza de la ultimul tratament pana la recoltare:  3 zile pentru vinete, tomate, castraveti, ardei, dovlecei, salata.
14 zile la mar.
Nu se aplica la plante ornamentale si flori bulboase.

Sivanto Prime 200 SL se remarca prin omologari in combaterea unor daunatori precum afidele, musculitele, paduchele cenusiu al marului si viespea merelor, oferind doze adaptate diverselor culturi agricole.

Doresti asistenta in a te ajuta cu alegerea ta? Contacteaza un consultant Dasola.ro sau lasa-ne un mesaj pe Facebook! Echipa noastra de experti este intotdeauna aici pentru a va ajuta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura