Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Insecticid Bactospeine DF biologic - 100 g, Nufarm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6002 lei Lei
Cod produs
DAS23235147
Out Of stock
Descriere
Insecticid Bactospeine DF biologic - 100 g

Bactospeine reprezinta un produs de ultima generatie in categoria insecticidelor biologice. Actioneaza rapid asupra larvelor daunatorilor tinta imediat ce acestea consuma plantele tratate.

Insecticidul Bactospeine DF se situeaza in topul insecticidelor biologice la nivel global, fiind o combinatie inovatoare de cristale de proteine toxice si un spor.

Compozitie: 54% Bacillus thuringiensis, subsp Kurstaki ABTS 351

Procesul de degradare a peretilor intestinali incepe imediat, iar larvele nu mai pot sa se hraneasca, muri in decurs de 24-72 de ore.

Eficienta produsului Bactospeine DF este comparabila cu cea a altor insecticide conventionale, atunci cand este administrat conform recomandarilor specialistilor.
Mod de Aplicare Bactospeine DF
Insecticidul BACTOSPEINE este autorizat pentru utilizare in Romania, conform tabelului de mai jos.
Cultura Daunatori Doza
Legume in camp  Omizi defoliatoare (Mamestra, Spodoptera, Autographa, Orthosia, Thaumetopoeidae, Pieris)  0.5 - 1 kg/hectar (de la eclozare si in primele stadii larvare)
Legume in spatii protejate  Omizi defoliatoare (Mamestra, Spodoptera, Autographa, Orthosia, Thaumetopoeidae, Pieris)  0.5 - 1 kg/hectar (de la eclozare si in primele stadii larvare)
Legume in spatii protejate (vinete, ardei iuti, ardei, tomate)  Omizi defoliatoare (Mamestra, Spodoptera, Autographa, Orthosia, Thaumetopoeidae, Pieris), Molia tomatelor (Tuta absoluta)  Cultura pe verticala: 0.33 - 0.66 kg/hectar (de la eclozare si in primele stadii larvare)
Legume in spatii protejate (castraveti, castraveti-cornichon, dovlecei, pepene galben)  Omizi defoliatoare (Mamestra, Spodoptera, Autographa, Orthosia, Thaumetopoeidae, Pieris)  Cultura pe verticala: 0.33 - 0.66 kg/hectar; Cultura pe orizontala: 0.5 - 1 kg/hectar
Plante ornamentale  Cotarul verde, omizi defoliatoare (Geometridae, Mamestra, Spodoptera, Autographa, Orthosia, Thaumetopoeidae, Pieris), Molia punctata (Hyponomeuta familia Yponomeutidae), Viermele de matase (Bombyx mori, familia Lymantriidae)  0.1 - 0.2 kg/100 litri apa (de la eclozare si in primele stadii larvare)
Pomi fructiferi (mar, par)  Cotarul verde, omizi defoliatoare (Geometridae, Mamestra, Spodoptera, Autographa, Orthosia, Thaumetopoeidae, Pieris), Viermele merelor (Cydia pomonella), Molia punctata (Hyponomeuta familia Yponomeutidae), Viermele de matase (Bombyx mori, familia Lymantriidae)  0.5 - 1 kg/hectar (de la eclozare si in primele stadii larvare)

Insecticidul BACTOSPEINE se aplica atunci cand se observa primele larve, preferabil in perioada de hranire activa. Tratamentele se repeta la un interval de 7-10 zile, cu maxim 8 tratamente pe sezon.
Produsul se aplica prin pulverizare.
Concentratia de produs pleaca de la: 10 grame / 10 litri apa. Dozele crescute sunt necesare in caz de presiune mare a atacului sau cand populatiile de larve sunt amestecate cu indivizi in stadii avansate de dezvoltare.

Pentru o protectie eficienta, in conditii de crestere rapida a culturilor, intervalul intre tratamente se reduce la 7 zile. Insecticidul Bactospeine DF actioneaza la suprafata frunzelor si nu se aplica pe plante cu frunzis umed. Nu se recomanda utilizarea produsului Bactospeine inainte de ploi in mai putin de 6 ore.

Insecticidul BACTOSPEINE nu afecteaza dezvoltarea populatiilor de pradatori naturali si a insectelor benefice in programele de combatere si management integrat al daunatorilor.

Bactospeine DF este biodegradabil. Prin respectarea instructiunilor producatorului, pH-ul solutiei se mentine intre 6 si 8 imediat dupa preparare.

Perioada de repaus: 2 zile dupa tratament.

Doresti asistenta in a te ajuta cu alegerea ta? Contacteaza un consultant Dasola.ro sau lasa-ne un mesaj pe Facebook!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura