Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Insecticid paduchi gaina, 50 gr x 20 buc, Best Garden

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2104 lei Lei
Cod produs
DAS37778297
Out Of stock
Descriere
Insecticid paduchi gaina, 50 gr, Best Garden

Insecticid paduchi gaina

Produsul oferit de Dasola.ro este un insecticid bio in forma de praf, creat special pentru combaterea paduchilor de gaina, sub marca Best Garden. Formulat pe baza de organisme unicelulare (fitoplancton), acest insecticid poate fi utilizat atat in cotetele gainilor, cat si in curte.

Actioneaza eficient asupra chitinei paduchilor de gaina, spintecand-o si provocandu-le deshidratarea si, in final, moartea intr-un interval de maxim 72 de ore.

Instructiunile de folosire sunt simple: Se toarna continutul plicului in palma si se aplica pe corpul gainilor, insistand in zonele aflate sub aripi. Produsul poate fi, de asemenea, utilizat si in spatiile deschise, fiind aplicat direct pe sol.

Pentru cotetele pasarilor, produsul poate fi imprastiat pe podea dupa ce aceasta a fost curatata prealabil.

Este recomandata aplicarea produsului Best Garden Paduchi de Gaina de minim 3 ori, cu o pauza de aproximativ 7 zile intre aplicari pentru o eficacitate maxima.

Un aspect important al acestui produs este natura sa biologica, care il face inofensiv pentru mediul acvatic, asigurandu-va ca utilizarea sa nu afecteaza ecosistemele acvatice.

Doresti asistenta in a te ajuta cu alegerea ta? Contacteaza un consultant Dasola.ro sau lasa-ne un mesaj pe Facebook! Echipa noastra de experti este intotdeauna aici pentru a va ajuta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura