Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fungicid 1 kg Chorus 50 WG + 0,5L Score

0 stars: 0.00 din 0 pareri

60524 lei Lei
Cod produs
DAS29928907
Out Of stock
Descriere
Descriere Pachet 1 kg Chorus 50 WG + 0,5L Score
Pachetul format din 1 KG de fungicid Chorus 50 WG si 0,5 litri de Score este conceput pentru tratarea unei suprafete de 2 hectare, avand ca scop combaterea bolilor fungice in culturi.
Descrierea produselor:   Chorus 50 WG:  Substanta activa: 500 g/kg cyprodinil (sub forma de granule dispersabile in apa).
Utilizare: Recomandat pentru utilizarea in etapele timpurii ale dezvoltarii culturilor pomicole, in special in conditii de temperaturi scazute.
Actiune: Fungicid sistemic cu un spectru larg de actiune, care poate fi aplicat atat preventiv, cat si curativ.
Beneficii: Asigura protectie impotriva bolilor fungice, avand un profil sigur pentru utilizator, consumator si mediu. Are un timp scurt de pauza pana la recoltare.

Combaterea Rapanului la Mar si Par:  Tratamente preventive: Se aplica la intervale de 7-10 zile, in functie de conditiile climatice si evolutia bolii. Chorus 50 este foarte eficient in combaterea rapanului pe frunze in sezonul timpuriu, fiind activ si la temperaturi scazute peste 5 grade C. Recomandat de la faza de urechiuse de soarece pana la sfarsitul infloritului.
Tratamente curative: Se aplica in 2-3 zile (maxim 72 de ore) de la producerea infectiei.
Combaterea Moniliozei la Piersic, Nectarin, Cais si Prun:  Tratamentele se fac la avertismentul serviciilor locale de specialitate, preventiv, de la stadiul de buton alb pana la sfarsitul scuturarii petalelor.
Intervalele intre tratamente sunt de 7-10 zile, adaptabile in functie de conditiile climatice si evolutia bolii si a culturii.
Numarul maxim de tratamente pe sezon: 3.

Tehnica de aplicare: Se recomanda un echipament de aplicare prin pulverizare.

Volumul maxim de solutie la hectar recomandat:  1500 litri pentru mar si nectarin.
1500 litri pentru par, piersic, cais si prun.
Timp de pauza:  21 zile pentru par si mar.
7 zile pentru piersic, nectarin, cais si prun.
Score 250 EC:  Substanta activa: 250 g/l difenoconazol (sub forma de concentrat emulsionabil).
Utilizare: Eficient in combaterea bolilor precum rapanul si fainarea la diverse specii de fructe.
Actiune: Fungicid sistemic care asigura protectie atat preventiv, cat si curativ. Actioneaza rapid impotriva ciupercilor, patrunzand rapid in planta.
Beneficii: Ofera protectie extinsa impotriva bolilor fungice si poate fi utilizat intr-o varietate de conditii climatice.

Culturi tratate:  Cais
Capsun
Cires
Mar
Piersic
Sfecla de zahar
Tomate
Visin
Boli si ciuperci combatute:  Monilioza
Putregaiul cenusiu
Patarea frunzelor
Rapan
Fainarea
Basicarea frunzelor
Cercosporioza
Alternarioza

Recomandari de utilizare:  Amestecul se realizeaza prin introducerea cantitatii prescrise de produs intr-un rezervor pe jumatate plin cu apa, completand apoi cu restul de apa si agitand bine pentru a mentine o emulsie uniforma.
Este esential sa se respecte instructiunile de pe eticheta produsului pentru o utilizare corecta si sigura.
Utilizarea necorespunzatoare a acestui produs absolva producatorul si distribuitorul de orice responsabilitate.

Pachetul Chorus 50 WG + Score reprezinta o solutie completa si eficienta pentru protejarea culturilor pomicole impotriva bolilor fungice, oferind un spectru larg de actiune si protectie atat preventiv, cat si curativ. Este important sa se respecte instructiunile de utilizare pentru a obtine rezultatele dorite si pentru a proteja culturile in mod corespunzator.

Doresti asistenta in a te ajuta cu alegerea ta? Contacteaza un consultant Dasola.ro sau lasa-ne un mesaj pe Facebook! Echipa noastra de experti este intotdeauna aici pentru a va ajuta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura