Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Erbicid Glypho 360- 500 ml, Sharda

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3571 lei Lei
Cod produs
DAS18415110
Out Of stock
Descriere
Descriere

Erbicid Glypho 360- 500 ml

Erbicid Glypho 360- Substanta activa: 360 g/l glifosat acid

Erbicidul total Glypho 360 este solutia ideala pentru combaterea eficienta a tuturor tipurilor de buruieni, oferind, totodata, optiunea de desiccare a culturilor inainte de recoltare.

Mod de actiune: Glypho 360 actioneaza sistemic asupra buruienilor rasarite, fiind eficient in combaterea atat a celor monocotiledonate, cat si a celor dicotiledonate. De asemenea, este potrivit pentru desiccarea culturilor inainte de recoltare. Primele semne de ofilire a buruienilor sunt vizibile dupa doar 24 de ore de la aplicare, iar in aproximativ 3 saptamani, in functie de specie, buruienile se usuca complet.

Doze recomandate pentru diverse culturi:  Livezi pe rod: 3,0-4,0 l/ha pentru buruienile monocotile si dicotile anuale.
Vita de vie: 3,0 l/ha pentru buruienile monocotile si dicotile anuale; 4,0 l/ha pentru buruienile monocotile si dicotile perene.
Miristi: 3,0-4,0 l/ha pentru buruienile monocotile si dicotile anuale si perene.
Terenuri fara destinatie agricola: 3,0 l/ha pentru buruienile monocotile si dicotile anuale; 4,0 l/ha pentru buruienile monocotile si dicotile perene.
Terasamente de cale ferata: 3,0-4,0 l/ha pentru buruienile monocotile si dicotile anuale si perene.
Mod de utilizare: Erbicidarea se efectueaza atunci cand buruienile sunt in faza de rasarit. Pentru buruienile anuale, acestea trebuie sa acopere solul, iar cele perene sa fie in faza de inflorire. Aplicarea este optima cand buruienile anuale dicotile se afla in stadiul de 4-8 frunze, iar cele monocotile intre 3-5 frunze. Eficacitatea maxima se atinge in conditii de temperatura intre 15-25?C si umiditate relativa a aerului ridicata. Este esential sa nu apara precipitatii in primele 6 ore de la aplicare, pentru a permite substantei active sa fie absorbita eficient de catre buruieni.

Descopera acest Erbicid GLYPHO 360 pe Dasola.ro si asigura-ti recolta impotriva buruienilor!

Doresti asistenta in a te ajuta cu alegerea ta? Contacteaza un consultant Dasola.ro sau lasa-ne un mesaj pe Facebook! Echipa noastra de experti este intotdeauna aici pentru a va ajuta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura