Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Erbicid Basagran, 1 l, pentru fasole, porumb, lucerna, Basf

0 stars: 0.00 din 0 pareri

19539 lei Lei
Cod produs
DAS83628609
Out Of stock
Descriere
Descriere Erbicid Basagran SL

Erbicidul Basagran SL contine 480g/l bentazona si este formulat sub forma de concentrat solubil. Actioneaza ca un erbicid de contact, avand ca tinta buruienile dicotiledonate din culturile de leguminoase.

Substanta activa, bentazona, este absorbita prin frunze si alte organe verzi ale buruienilor. Efectul se observa in aproximativ 2 zile, manifestandu-se prin ingalbenirea si apoi necrozarea buruienilor sensibile.

Pentru o eficienta maxima, erbicidul se aplica post-emergenta culturii, cand buruienile au 2-4 frunze (BBCH 12-14). Se evita aplicarea in conditii de stres pentru buruieni, cum ar fi temperaturi scazute sau seceta, iar temperatura aerului trebuie sa fie peste 15 C si umiditatea aerului peste 40%.

Dupa aplicare, este recomandat sa treaca cel putin 6 ore fara ploaie sau irigare, pentru ca buruienile sa poata absorbi substanta activa din produs.

Se recomanda utilizarea intre 200 si 400 de litri de solutie de erbicidat pe hectar, in functie de echipamentul folosit.

Numarul de tratamente recomandate este de unul pe sezon.

Pentru culturile de cereale, porumb, cartofi si amestecuri de cereale cu leguminoase, precum si pentru trifoi, lucerna si amestecuri de trifoi cu graminee, si pentru bob, soia, fasole si mazare, se recomanda o doza de 2 litri de erbicid pe hectar pentru combaterea buruienilor dicotiledonate in stadiul postemergenta.

RECOMANDARI DE APLICARE:

Evitati aplicarea in conditii de vant pentru a preveni contaminarea altor suprafete sau culturi.
Pentru cartof, consultati producatorul pentru a va asigura ca soiul nu este sensibil la bentazona.
Tratamentul nu este recomandat in perioadele de stres ale buruienilor.

Modul de ambalare include flacoane de 1 litru si bidoane de 5 litri.

Doresti asistenta in a te ajuta cu alegerea ta? Contacteaza un consultant Dasola.ro sau lasa-ne un mesaj pe Facebook! Echipa noastra de experti este intotdeauna aici pentru a va ajuta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura