Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Erbicid 3in1 pentru porumb, Mustang+Crew Ace+Nutricomplex

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1887 lei Lei
Cod produs
DAS98468824
Out Of stock
Descriere
Descriere Pachet 3in1 pentru porumb, Mustang+Crew Ace+Nutricomplex
Pachet 3in1 pentru porumb

Pachetul nostru 3in1 pentru porumb este solutia completa pentru o cultura sanatoasa si fara buruieni. Acesta este conceput pentru o suprafata de 1 hectar. Pachetul contine trei produse de inalta performanta:
Erbicid Mustang (500 ml): Un erbicid sistemic postemergent cu actiune asupra buruienilor cu frunze late din culturile de cereale paioase si porumb. Formula sa, cu substanta activa florasulam si acid 2.4 D EHE, este eficienta impotriva unui spectru larg de buruieni, inclusiv turita, musetel, floarea-soarelui si altele. Doza recomandata este de 0,4-0,5 l/ha, aplicata cand buruienile au 2-4 frunze, iar porumbul are 4-6 frunze.
Erbicid Crew Ace (1l/500ml): Un erbicid postemergent sulfonilureic cu actiune puternica impotriva buruienilor monocotiledonate, in special in conditii de selectivitate totala fata de porumb. Cu substanta activa nicosulfuron, acesta este eficient impotriva buruienilor precum mohor, pir, costrei, iarba barboasa, etc. Se aplica cand porumbul are 2-6 frunze, iar buruienile sunt in stadiul de 2-3 frunze sau gramineele perene au 10-15 cm inaltime. Doza recomandata este de 0,8-1,5 l/ha.
Nutricomplex 30-10-10 (2kg): Un ingrasamant NPK cu grad ridicat de solubilitate in apa. Ideal pentru fertilizarea tuturor tipurilor de culturi. Conceput special pentru fertirigare sau aplicare foliara, acesta asigura o nutritie echilibrata pentru o crestere sanatoasa a plantelor. Doza recomandata pentru aplicare foliara este de 2-5 kg/ha.

Cu acest pachet, veti avea toate instrumentele necesare pentru a va mentine culturile de porumb curate, sanatoase si fara griji. Pachetul asigura in acelasi timp o dezvoltare optima si randamente ridicate.

Doresti asistenta in a te ajuta cu alegerea ta? Contacteaza un consultant Dasola.ro sau lasa-ne un mesaj pe Facebook! Echipa noastra de experti este intotdeauna aici pentru a va ajuta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura