Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Erbicid Effigo S, 1 L, Corteva

0 stars: 0.00 din 0 pareri

83181 lei Lei
Cod produs
DAS62828621
Out Of stock
Descriere
Erbicid Effigo S

Erbicid Effigo S, solutie eficienta pentru combaterea buruienilor in culturile de rapita, fiind destinat aplicarii foliare. Are o actiune dubla, de contact si sistemica. Acesta contine trei substante active: Clopiralid (240 g/l), Picloram (80 g/l) si Aminopiralid (40 g/l), si se prezinta sub forma de lichid solubil.

Principalele beneficii ale utilizarii Effigo S includ un spectru larg de combatere a buruienilor dicotile in postemergenta, impreuna cu o selectivitate excelenta pentru cultura de rapita.

Modul sau de actiune consta in absorbtia substantelor active la nivel foliar si radicular, urmata de translocarea in tesuturile meristematice ale plantelor. Acesta actioneaza ca un erbicid "auxinic". Inhiba biosinteza carotenoidei in buruieni, ceea ce duce la inalbirea frunzelor.

Effigo S poate fi aplicat pre-emergent sau post-emergent pentru combaterea buruienilor dicotile si perene in culturile de rapita. Doza recomandata variaza intre 0,2 si 0,25 litri/ha.  Aplicarea trebuie facuta cu precautie in conditii favorabile.

Este important sa se evite aplicarea in conditii adverse si sa se respecte instructiunile de utilizare ale produsului. De asemenea, este necesara precautie in combinarea cu alte pesticide si se recomanda evitarea folosirii paielor de pe terenurile tratate cu Effigo S.

Erbicidul Effigo S reprezinta o solutie eficienta si sigura pentru protejarea culturilor de rapita impotriva buruienilor dicotile si perene.

Doresti asistenta in a te ajuta cu alegerea ta? Contacteaza un consultant Dasola.ro sau lasa-ne un mesaj pe Facebook! Echipa noastra de experti este intotdeauna aici pentru a va ajuta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura