Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Erbicid Total, 1 litru, Nufarm Clean Up Gold

0 stars: 0.00 din 0 pareri

33 lei Lei
Cod produs
DAS23589024
Out Of stock
Descriere
Descrierea Clean Up Gold

Clean Up Gold este un erbicid total cu actiune sistemica, formulat sub forma de lichid limpede, cu o concentratie de 360 g/l de glifosat, substanta activa. Acesta este destinat combaterii eficiente a unei game largi de buruieni, atat monocotiledonate, cat si dicotiledonate, inclusiv cele anuale si perene.

Compozitie si Formulare:  

Substanta activa: Glifosat 360 g/l
Formulare: Lichid concentrat solubil
Mod de Actiune:  Absorbit rapid de catre frunzele buruienilor si translocat in toate organele plantelor, inclusiv radacini, stoloni si rizomi.
Actiunea sa sistemica asigura distrugerea completa a buruienilor de la radacini pana la frunze.
Utilizare si Dozare:  Doza optima variaza in functie de speciile de buruieni, stadiul de dezvoltare al acestora si conditiile climatice.
Recomandarea generala este de 4-5 litri de produs pe hectar.
Se aplica postemergent, in timpul vegetatiei buruienilor.
Specii Combatute:  Eficient impotriva unui spectru larg de buruieni, inclusiv Palamida (Cirsium arvense), Costreiul din rizomi (Sorghum halepense), Volbura (Convolvulus arvensis) si altele.
Momentul Optimal pentru Aplicare:  Se aplica cand buruienile au atins o inaltime optima, de 20-40 cm, si au o proportie de peste 70% din densitatea maxima.
Evitati aplicarea in conditii de ploaie sau irigatii in urmatoarele 6-24 de ore dupa tratament.
Siguranta si Mediu:  Clean Up Gold este conceput sa fie sigur pentru mediu si pentru culturile tratate, avand o perioada scurta de biodegradare in sol.
Producator:  Clean Up Gold este fabricat de catre Nufarm, un producator recunoscut pentru produsele agricole de inalta calitate si eficacitate.
Recomandari de Utilizare:  Este recomandat sa se respecte instructiunile de pe eticheta si sa se ia in considerare conditiile specifice ale culturilor si mediului inconjurator inainte de aplicare.

Clean Up Gold este o solutie eficienta si sigura pentru controlul buruienilor in diverse culturi agricole, asigurand recolte sanatoase si de calitate.

Doresti asistenta in a te ajuta cu alegerea ta? Contacteaza un consultant Dasola.ro sau lasa-ne un mesaj pe Facebook! Echipa noastra de experti este intotdeauna aici pentru a va ajuta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura