Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Nematocid Tervigo, 1 litru, Syngenta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

27468 lei Lei
Cod produs
DAS12748542
Out Of stock
Descriere
Descriere Nematocid Tervigo

Nematocid Tervigo, o solutie inovatoare si eficienta pentru combaterea nematozilor din culturile agricole. Cu o formula concentrata si o substanta activa de inalta calitate - abamectin (20 g/l), Tervigo ofera un control puternic si de durata impotriva nematozilor, contribuind la protejarea recoltelor.

Mod de actiune: Abamectinul din compozitia Tervigo actioneaza prin stimularea eliberarii Acidului Gamma Amino Butiric (GABA) la nivelul terminatiilor nervoase ale artropodelor, blocand semnalele nervoase si asigurand o actiune rapida si eficienta impotriva nematozilor.

Utilizare: Produsul este omologat pentru combaterea nematozilor galicoli din culturile de ardei, castraveti, dovleac, dovlecei, fasole, pepeni galbeni si verzi, tomate si vinete din sere si solarii.

Dozare recomandata:  Ardei, castraveti, dovleac, dovlecei, fasole, pepeni galbeni si verzi, tomate, vinete (spatii protejate): 5 l/ha.
Instructiuni de pregatire si utilizare:  Se prepara solutia conform instructiunilor, avand in vedere un volum de apa de 10000-20000 litri pentru 1 litru de Tervigo.
Se aplica prin fertirigare (irigare prin picurare) la culturile din sere si solarii, asigurand o distributie uniforma a produsului.
Mod de ambalare:  Flacon de 1 litru.

Insecticidul Tervigo este solutia perfecta pentru protejarea culturilor impotriva nematozilor, asigurand randamente ridicate si sanatatea plantelor.

Doresti asistenta in a te ajuta cu alegerea ta? Contacteaza un consultant Dasola.ro sau lasa-ne un mesaj pe Facebook! Echipa noastra de experti este intotdeauna aici pentru a va ajuta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura