Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Insecticid gel gandaci Maxforce IC, 30 g, Envu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1328 lei Lei
Cod produs
DAS31349106
Out Of stock
Descriere
Descriere Insecticid gel Maxforce IC

Maxforce IC Gel - Gel Insecticid pentru Combaterea Gandacilor de Casa
Substanta activa:  Imidacloprid: 2,15 g (2,15%) ~ 21,5 g/kg
Formulare:  Gel - momeala insecticida
Daunatori vizati:  Gandaci de bucatarie: Periplaneta americana (gandacul mare, negru de bucatarie), Blatta orientalis (gandacul mic, negru de bucatarie), Blatella germanica (gandacul mic, rosu-roscat de bucatarie).
Producator:  Envu
Mod de actiune:  Imidacloprid: Substanta activa este un neonicotinoid de generatia a II-a care actioneaza asupra receptorilor acetilcolinici din membrana post-sinaptica a gandacilor, perturband sistemul nervos central al acestora.
Include atractanti alimentari si feromoni sexuali care atrag gandacii la consumul gelului.
Efect de moarte in cascada: Extermina nu numai adultii care consuma gelul, ci si intregul cuib, datorita transmiterii insecticidului intre indivizi.
Durata de actiune: Pana la 4 luni.
Avantaje:  Biodegradabil.
Nu pateaza si nu lasa urme.
Nu are miros si nu este iritant.
Permite o interventie usoara si practica in spatiile unde utilizarea insecticidelor lichide sau solide poate cauza probleme.
Domeniul si aria de utilizare:  Cu precadere in interior (indoor): cladiri de birouri, complexe de locuinte, spatii de petrecere a timpului liber, hoteluri, cladiri implicate in productia/procesarea alimentelor, medicamentelor, produselor cosmetice sau componentelor electronice, hale de productie protejate, bucatarii, spitale, restaurante, magazine alimentare, cantine, etc.
Doze de aplicare recomandate:  1-2 g (10-15 picaturi de gel) pentru o suprafata tratata de 25-50 mp.
Instructiuni de aplicare:  Identificarea zonelor infestate: Localizati locurile frecventate de gandaci, cum ar fi crapaturile si fisurile din pereti, podele, mobilier si alte ascunzisuri.
Aplicarea gelului: Aplicati gelul in picaturi mici de 0.1-0.2 g fiecare, la distante de 20-30 cm una de alta, in zonele infestate.
Monitorizare si re-aplicare: Verificati eficacitatea tratamentului dupa 1-2 saptamani si reaplicati gelul daca este necesar.
Masuri de precautie: Evitati aplicarea gelului in locuri accesibile copiilor si animalelor de companie.
Precautii si masuri de siguranta:  Evitati contactul cu pielea si ochii.
Spalati bine mainile dupa manipularea gelului.
Pastrati produsul in ambalajul original, intr-un loc racoros si uscat, departe de alimente si bauturi.

Maxforce IC Gel ofera o solutie eficienta si practica pentru combaterea gandacilor de bucatarie in diverse medii sensibile, asigurand un control de lunga durata si o aplicare sigura si convenabila.

Doresti asistenta in a te ajuta cu alegerea ta? Contacteaza un consultant Dasola.ro sau lasa-ne un mesaj pe Facebook! Echipa noastra de experti este intotdeauna aici pentru a va ajuta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura