Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Insecticid K-Othrine SC 7,5 Flow - 100 ml X 2 buc, Bayer

0 stars: 0.00 din 0 pareri

9394 lei Lei
Cod produs
DAS66225368
Out Of stock
Descriere
Descriere Insecticid K-Othrine SC 7.5 Flow:
Substanta activa: Deltamethrin 7,5 g/litru (0,75%)
Formulare: (SC) Suspensie concentrata de tip Flow
Mod de actiune Insecticid K-OTHRINE SC 7.5 FLOW :
Insecticidul K-OTHRINE SC 7.5 FLOW este solutia ta de incredere impotriva gandacilor de bucatarie, puricilor, molilor, furnicilor, mustelor, tantarilor si paianjenilor. Actioneaza prin contact si ingestie, asigurand un efect de soc si un timp de actiune indelungat - pana la 90 de zile. Formula "Flow" garanteaza un raport optim intre eficacitatea biologica, remanenta si siguranta in aplicare, fiind non-inflamabil si continand un solvent in cantitate neglijabila. Cu un spectru larg si eficacitate dovedita impotriva tuturor insectelor daunatoare comune, K-OTHRINE SC 7.5 FLOW este alegerea inteligenta pentru protejarea spatiilor tale.
Mod de utilizare:
Insecticidul K-OTHRINE SC 7.5 FLOW poate fi aplicat in diverse domenii, inclusiv:
Spatii de locuit (case, apartamente, etc.)
Spitale, policlinici, hoteluri, restaurante
Scoli, gradinite, crese, camine de batrani
Spatii de depozitare, indiferent de materialele sau alimentele depozitate
Instalatii industriale
Nave, avioane si mijloace de transport in general
Zone urbane, parcuri, spatii rezidentiale si de agrement
Doza de aplicare:  Combaterea insectelor zburatoare: 115-130 ml in 4 litri apa (suprafete neabsorbante) sau 10 litri apa (suprafete absorbante) pentru o suprafata de 100 m.
Combaterea insectelor taratoare: 165-200 ml in 4 litri apa (suprafete neabsorbante) sau 10 litri apa (suprafete absorbante) pentru o suprafata de 100 m.

Formula speciala, tip Flow, de suspensie concentrata in solutie apoasa face pregatirea si distribuirea amestecului si mai usoara, sporind siguranta utilizarii. Asigura o aplicare uniforma pe intreaga suprafata ce trebuie dezinfectata.

Timpul de actiune: Cu K-OTHRINE SC 7.5 FLOW, rezultatele sunt rapide si eficiente! In cazul mustelor de casa, se obtine o reducere a populatiei de 79,3% dupa primele 24 de ore si de 95,8% dupa 90 de zile. Impotriva altor insecte, precum furnicile, este inregistrata o reducere de 86,5% dupa primele 24 de ore si de 97,2% dupa 90 de zile. Cu o dozare optima, te bucuri de rezultate remarcabile pentru un mediu sigur si curat.
Specificatii:  Tip produs: Insecticide DDD
Domeniu de utilizare: Curti interioare, Zone de agrement, Cartiere, Restaurante, Terasa, Case, Hoteluri, Scoli
Producator: Bayer
Substanta activa: Deltametrin
Ambalaj: 100 ml, 1l
Spectru daunatori: Plosnite, Furnici, Capuse, Gandaci de bucatarie, Purici, Musculite, Tantari, Muste, Viespe
Actiune produs: Contact, Ingestie
Mod aplicare: Pulverizare

Alege calitatea si performanta cu Insecticidul K-OTHRINE SC 7.5 FLOW de la Dasola.ro! Protejeaza-ti mediul si asigura-ti confortul cu solutii avansate impotriva daunatorilor. Comanda acum si experimenteaza eficienta!

Doresti asistenta in a te ajuta cu alegerea ta? Contacteaza un consultant Dasola.ro sau lasa-ne un mesaj pe Facebook! Echipa noastra de experti este intotdeauna aici pentru a va ajuta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura