Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Insecticid Aqua K-Othrine EW 20, 1 litru, Envu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

21362 lei Lei
Cod produs
DAS59469140
Out Of stock
Descriere
Descriere

Insecticid Aqua K-Othrine EW 20              

Aqua K-Othrine EW 20 este un insecticid eficient care actioneaza prin contact si ingestie, oferind un efect de soc si o activitate biocida de pana la 24 de ore pentru aplicatiile la interior. Produsul este formulat pe baza tehnologiei revolutionare antievaporare FFAST, care asigura o durata mai lunga de plutire a substantei active in aer, crescand sansele de contact cu insectele vizate.

Mod de actiune: Tehnologia FFAST (Film Forming Aqueous Suspension Technology) foloseste un amestec unic de alcooli si polimeri patentat de Bayer, care formeaza o pelicula protectoare in jurul picaturilor de insecticid. Acest lucru mentine substanta activa in aer cu 30-40% mai mult timp, sporind eficacitatea produsului. Aqua K-Othrine EW 20 trebuie diluat exclusiv cu apa.

Utilizare: Este destinat utilizarii in interior, in special in zone predispuse la infestari frecvente cu insecte zburatoare, cum ar fi:

Spatii industriale si comerciale
Subsoluri de blocuri
Sisteme de canalizare
Locuinte
Depozite
Ferme de animale si pasari
Mijloace de transport
Institutii publice (scoli, gradinite, camine, centre comerciale, muzee etc.)

Metoda de aplicare: Produsul se aplica prin pulverizare de inalta presiune folosind termonebulizatoare (foggere, atomizoare) in spatii interioare. Se pot folosi termonebulizatoare tehnice (ceata calda/rece) sau pulverizatoare de volume foarte mici (echipamente ULV). Este esential sa se urmeze cu exactitate instructiunile echipamentului ales pentru a obtine diametrul dorit al picaturilor si cel mai bun randament al produsului.

Dozare si frecventa aplicarii:  

Doza recomandata: 0,05 g deltamethrin/1000 mc, echivalent cu 2,5 ml produs/1000 mc.

Diluare: 1:99 pana la 1:199 (0,5-1%) cu apa.

Frecventa aplicarii: In functie de gradul de infestare cu daunatori.

Instructiuni specifice de utilizare: Agitati bine produsul inainte de utilizare prin rotirea sticlei de 6-7 ori pentru a asigura o amestecare adecvata.

Doresti asistenta in a te ajuta cu alegerea ta? Contacteaza un consultant Dasola.ro sau lasa-ne un mesaj pe Facebook! Echipa noastra de experti este intotdeauna aici pentru a va ajuta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura