Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Insecticid K-Othrine SC 25, 1 litru, Bayer

0 stars: 0.00 din 0 pareri

33974 lei Lei
Cod produs
DAS43295825
Out Of stock
Descriere
K-Othrine SC 25 (Deltamethrin 25% w/w) este un insecticid piretroid.  Are ca substanta activa deltamethrin-ul, un izomer cu o eficacitate dovedita in distrugerea sistemului imunitar al insectelor daunatoare.

Este conditionat sub forma de suspensie concentrata, conditionare ce ofera un raport optim intre eficacitatea biologica, remanenta si siguranta in aplicare, atat pentru operator, cat si pentru beneficiar.
Este biodegradabil, are o fotostabilitate mare, nu pateaza, nu lasa urme vizibile dupa aplicare si nu este inflamabil.

Manifesta o eficacitate deosebita impotriva intregului spectru de insecte daunatoare:
Dictyoptera - gandaci de bucatarie;
Diptera - muste si tantari;
Siphonoptera - purici, paduchi;
Hemiptera - plosnite;
Lepidoptera - molii;
Coleoptera - carabusi;
Dermapthera - urechelnite,
Psocoptera - paduchi de carte,
Hymenoptera - furnici.
Este de asemenea eficient si pentru combaterea capuselor din gazon.

Este clasificat in U.E. ca un insecticid cu o toxicitate extrem de scazuta pentru vietuitoarele non-vizate (in special, mamiferele), efectele sale adverse asupra acestora fiind absolute intamplatoare si neimportante ca gravitate.
Este un insecticid care actioneaza prin contact si ingestie, penetrand extrem de rapid stratul de chitina al insectelor, paralizandu-le sistemul nervos si provocadu-le moartea.
Unde si cum se foloseste insecticidul K-Othrine SC 25
Aplicarea K-Othrine SC 25 se face rezidual cu echipamente specifice activitatii de dezinsectie - pompa de presiune scazuta; formularea de suspensie concentrata favorizeaza formarea unor depozite microscopice de substanta activa dupa tratament, care nu pot fi absorbite repede de suprafata tratata, generand o remanenta crescuta.
Se poate aplica si cu vermorele standard.

Insecticidul K-Othrine SC 25 se poate aplica in structuri sanitare (spitale, dispensare, cabinete medicale, azile de batrani), mijloace de transport, hale si constructii industriale, industria Ho Re Ca (hoteluri, restaurante, cafenele), orice spatii ale zonelor urbane, camere de locuit, etc.
K-othrine SC 25 are o remanenta de 6 pana la 9 saptamani, in functie de tipul suprafetei pe care se aplica si de curatenia acesteia.

Se folosesc 40-60 ml de insecticid K-Othrine SC 25 diluate in 5 L apa, pentru tratarea unei suprafete de 100 metri patrati.

Doresti asistenta in a te ajuta cu alegerea ta? Contacteaza un consultant Dasola.ro sau lasa-ne un mesaj pe Facebook!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura