Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Solutie impotriva melcilor, Optimol, 300 g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3272 lei Lei
Cod produs
DAS72485259
Out Of stock
Descriere
Descriere Moluscocid Optimol

Solutie impotriva melcilor, Optimol. Descopera solutia inteligenta pentru a mentine culturile tale in siguranta cu Moluscocidul Optimol de la Dasola.ro! Cu o formula specifica si selectiva, acest moluscocid sub forma de granule contine atractanti alimentari care atrag si controleaza eficient melcii si limacsii, protejand astfel recolta ta pretioasa.

Substanta Activa: Metaldehida 40 g/kg

Formulare: Momeli sub forma de granule

Omologari pentru Diverse Culturi:  

Vita de vie (vin/masa), Zmeur, Mur, Alte fructe mici si de padure, Capsun
Cartof
Sfecla de zahar, Sfecla furajera, Sfecla rosie, Gulii
Conopida, Broccoli, Varza, Varza de Bruxelles
Salata, Spanac, Specii similare (Grasica de iarna, Sfecla de frunze), Ierburi
Mazare si Fasole verde, Mazare si Fasole uscata
Anghinare
Plante oleaginoase (In, Mac, Susan, Floarea soarelui, Rapita, Soia, Mustar, Dovleac, Bumbac, Sofranel, Limba mielului, Camelina, Canepa, Ricin)
Cereale (Grau, Orz, Ovaz, Secara, Triticale)
Grau
Porumb, Porumb zaharat
Pajisti noi (Raigras)
Iarba de gazon
Specii ornamentale si Flori
Capsuni in sere

Mod de Actiune si Utilizare Eficienta: Moluscocidul OPTIMOL actioneaza prin otravire prin ingestie, anesteziere si imobilizare, ducand la deshidratarea melcilor si limacsilor prin secretarea excesiva de mucus. Produsul se descompune in final in CO2 si apa, fiind prietenos cu mediul inconjurator. Cu o perioada lunga de actiune si fara restrictii privind intervalul de pauza pana la recoltare, Moluscocidul OPTIMOL este alegerea ideala pentru combaterea acestor daunatori.

Mod de Utilizare Eficienta: Tratamentele cu OPTIMOL se efectueaza atunci cand apar semne ca daunatorul (melcul, limaxul) exista in cultura, in principal primavara si toamna. Se aplica prin imprastiere la suprafata solului, manual sau mecanic, iar dimensiunea omogena a granulelor il face potrivit pentru aplicare impreuna cu samanta, la semanat. Rezultate maxime se obtin in conditii de umiditate.

Protejeaza-ti recolta cu Moluscocidul OPTIMOL de la Dasola.ro - partenerul tau de incredere in lupta impotriva melcilor si limacsilor!

Doresti asistenta in a te ajuta cu alegerea ta? Contacteaza un consultant Dasola.ro sau lasa-ne un mesaj pe Facebook! Echipa noastra de experti este intotdeauna aici pentru a va ajuta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura