Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Seminte pepene verde Romanza F1, 1.000 seminte, Syngenta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

39972 lei Lei
Cod produs
DAS85384531
Out Of stock
Descriere
Romanza F1 (1000 seminte) - Pepeni Vigurosi pentru recolte generoase

Romanza F1, un hibrid remarcabil de la Syngenta, conceput pentru a-ti oferi plante viguroase si fructe de calitate superioara. Cu o greutate medie intre 6-9 kg, acest hibrid este capabil sa dezvolte 3-4 fructe pe planta. Prezinta rezistenta la insolatie.

Semintele, desi mici, necesita o atentie deosebita in producerea rasadului, avand o germinare mai lenta si o crestere initiala mai incetinita. In cazul altoirii, se recomanda semanarea acestora cu 2 saptamani inaintea portaltoiului pentru a asigura o dezvoltare corespunzatoare.

Pentru a imbunatati capacitatea de germinare, se poate apela la pregerminare. Pepenii Romanza F1 se disting prin aspectul lor placut, cu o culoare verde-inchisa si reflexe albastre, asemanatoare cu Sorento F1. Coaja subtire insoteste un fruct feliat, dens, cu seminte mici si rare.

Miezul pepenilor este dulce, crocant si zemos, oferind o experienta gustativa armonioasa. Potrivit pentru cultivatori care doresc sa obtina pepeni de calitate superioara, similari cu Sorento, dar cu dimensiuni mai mari, se comporta excelent in conditii de cultura altoita, asigurand recolte bogate de fructe mari si distinse.

Rezistenta la boli este un aspect important, iar hibridul Romanza F1 ofera o rezistenta intermediara la antracnoza (Colletotrichum oribiculare race 1) - cu IR: Co: 1/Fon: 1.

Descopera calitatea si randamentul inalt al pepenilor Romanza F1 - alegerea potrivita pentru cultivatorii ce urmaresc reusite in gradina.

Doresti asistenta in a te ajuta cu alegerea ta? Contacteaza un consultant Dasola.ro sau lasa-ne un mesaj pe Facebook! Echipa noastra de experti este intotdeauna aici pentru a va ajuta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura