Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Seminte pepene galben Mziraa F1, 100 sem x 4 buc, Seminis

0 stars: 0.00 din 0 pareri

22356 lei Lei
Cod produs
DAS89465873
Out Of stock
Descriere
Descriere Seminte Pepene galben Mziraa F1, 100 seminte, Seminis Seminte Pepene galben Mziraa F1 - Plic 100 seminte

Hibrid semitimpuriu de pepene galben de tip ananas, destinat culturii in camp. Produce fructe uniforme, de forma ovala, cu gust dulce si aromat.

Caracteristici seminte pepene galben Mziraa F1:

Hibrid semitimpuriu de pepene galben de tip ananas, destinat culturii in c&

Plantele sunt viguroase, infloresc si leaga concentrat, lucru care determina si o recoltare concentrata a productiei;

Aparatul foliar este puternic oferind o buna protectie solara fructelor.

Fructele sunt uniforme, au forma ovala si o greutate medie de 2,5 kg;

Fructul este acoperit de o plasa fina specifica pepenilor de tip ananas;

Pulpa are culoarea portocalie, este foarte dulce si aromata.

Hibrid rezistent la:

Fuzarioza (F - Fusarium oxysporum f.sp. Melonis, Rasa 0,1,2 - R);

MNSV (Melon Necrotic Spot Virus - R);

Fainare (Sphaerotheca fuliginea - IR).

Ingrijirea rasadurilor de pepene galben  Udarea corecta: Asigurati-va ca rasadurile sunt udate regulat, dar evitati supraudarea. Solul ar trebui sa fie mereu umed, dar nu saturat cu apa pentru a preveni putrezirea radacinilor.

Lumina: Asigurati-va ca rasadurile primesc suficienta lumina. Daca le cresteti in interior, folositi o sursa de lumina artificiala (lumina grow) pentru a le asigura lumina necesara.

Hrana: Aplicati un ingrasamant echilibrat cu continut ridicat de azot pentru a promova cresterea verde si viguroasa a plantelor.

Transplantarea: Cand rasadurile au crescut suficient si vremea este stabila, transplantati-le in gradina la o distanta corespunzatoare intre plante (in functie de specificatiile speciei de pepene pe care o cultivati).

Protejarea impotriva temperaturilor reci: Daca exista riscul de inghet, acoperiti rasadurile cu materiale de protectie impotriva inghetului pentru a le pastra caldura si a le proteja.

Combaterea daunatorilor: Monitorizati rasadurile pentru semne de daunatori si bolile. Aplicati masuri preventive si tratamente adecvate in cazul aparitiei unor probleme.

Pruningul: Daca rasadurile dezvolta prea multe frunze sau crengi, puteti efectua un usor pruning pentru a incuraja o crestere mai viguroasa a plantelor.

Tutorarea: Pentru a sprijini plantele in crestere, puteti folosi tije de plastic sau sarma pentru a le ajuta sa creasca vertical. Acest lucru previne tararea pe sol si pastreaza fructele curate si sanatoase.

Polenizarea manuala (optionala): Daca observati o lipsa de polenizatori in zona dvs., puteti ajuta la polenizarea plantele manual, transferand polenul de la flori la alte flori folosind un penson sau un burete.

Monitorizare si ingrijire constanta: Urmati indeaproape dezvoltarea rasadurilor si raspundeti la nevoile lor pe masura ce se dezvolta. O atentie constanta si ingrijirea regulata vor contribui la dezvoltarea unor plante sanatoase si productive.

Doresti asistenta in a te ajuta cu alegerea ta? Contacteaza un consultant Dasola.ro sau lasa-ne un mesaj pe Facebook!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura