Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Seminte pepene verde, 1000 sem, Clause Mellina F1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

43521 lei Lei
Cod produs
DAS38137020
Out Of stock
Descriere
Descriere

Mellina F1, Seminte Pepene Verde, 1000 sem Mellina F1, hibridul de pepene verde, disponibil in ambalajul de 1000 de seminte de la Clause, este o varietate noua introdusa de HM Clause, fiind o alegere excelenta pentru cei care cauta un pepene Crimson Sweet cu forma alungita.

Mellina F1 se adapteaza foarte bine la conditiile de cultura si ofera performante stabile pe intregul ciclu de crestere. Planta hibridului este caracterizata de o vigurozitate remarcabila si o productivitate ridicata.

Cu o maturitate timpurie potrivita pentru culturile din camp deschis si la tunel de folie, Mellina F1 prezinta o coaja clasica de culoare verde inchis, cu dungi de verde deschis. Miezul sau are o culoare intensa de rosu, fiind extrem de dulce si crocant.

Greutatile medii ale fructelor sunt cuprinse intre 8 si 10 kg, in timp ce pentru culturile altoite, greutatile pot atinge intre 10 si 12 kg. Se remarca in special cand este altoit pe TZ148 F1.

Hibridul se evidentiaza prin fermitatea sa excelenta, facandu-l ideal pentru export, dar si pentru piata interna. Printre caracteristicile sale se numara:

Tip: Crimson Sweet
Maturitate: timpurie
Forma fructului: alungita
Greutatea fructului: 8 - 10 kg / 10 - 12 kg pentru culturile altoite
Avantaje: fermitate excelenta, potrivit pentru export
Rezistente: IR: Co:1 / Fon:0,1

Cu caracteristicile sale superioare si adaptabilitatea la diverse conditii de cultura, Mellina F1 se impune ca un hibrid de pepene verde de incredere pentru producatorii agricoli.

Doresti asistenta in a te ajuta cu alegerea ta? Contacteaza un consultant Dasola.ro sau lasa-ne un mesaj pe Facebook! Echipa noastra de experti este intotdeauna aici pentru a va ajuta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura