Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Seminte tomate rosii roz Aphen F1, 1000 seminte, Clause

0 stars: 0.00 din 0 pareri

74737 lei Lei
Cod produs
DAS11636920-1
Out Of stock
Descriere
Descriere Rosii Roz Aphen F1, Seminte de Rosii, 250 sem, Clause
Rosii Roz APHEN F1, hibrid de tomate extra-timpuriu, dezvoltat de Clause. Iata cateva caracteristici cheie ale acestui produs:
Timp de pastrare: Mediu - Aceasta poate sugera ca semintele au o perioada de pastrare rezonabila si pot fi depozitate in conditii potrivite pentru un timp mai indelungat.
Greutate medie (gr.): 240-280 - Fructele acestui hibrid au o greutate medie cuprinsa intre 240 si 280 de grame, ceea ce indica faptul ca aceste tomate pot avea o dimensiune moderata pana la mare.
Culoarea fructului: Roz intens - Semintele produc tomate cu o culoare roz stralucitoare si intensa.
Forma: Rotunda - Fructele au o forma rotunda, ceea ce este tipic pentru multe soiuri de tomate.
Rezistente (HR/IR):  HR (rezistente inalta): ToMV / Va:0, Vd:0 / Fol: 0,1 - Acestea sunt rezistente inalte la diverse boli precum Virusul ToMo, Verticilioza, si Fusarium Oxysporum (rasa 0,1).
IR (rezistente intermediare): Ma, Mi, Mj / TYLCV - Rezistente intermediare la diverse boli, inclusiv Nematodul Roditor de Radacina (Ma, Mi, Mj) si Virusul Curling al Tomatelor (TYLCV).

Comentarii: Planta viguroasa, cu fructe roz stralucitor si gust foarte bun. Fiind un hibrid extra-timpuriu, se recomanda cultivarea acestuia in spatii protejate.

Doresti asistenta in a te ajuta cu alegerea ta? Contacteaza un consultant Dasola.ro sau lasa-ne un mesaj pe Facebook! Echipa noastra de experti este intotdeauna aici pentru a va ajuta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura