Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Seminte de rosii Rila F1 - 1000 seminte, Geosem

0 stars: 0.00 din 0 pareri

7488 lei Lei
Cod produs
DAS86495402-1
Out Of stock
Descriere
Descriere Rila F1, 1000 seminte, Geosem

Rila F1, hibrid semitimpuriu, nedeterminat, ideal pentru productia atat in spatii protejate (sere, solarii), cat si in camp deschis. Aceasta varietate impresionanta de tomate vine cu caracteristici exceptionale, oferind rezistenta la diverse afectiuni si asigurand o productie abundenta.
Caracteristici Remarcabile ale Hibridului:  Rezistenta Superioara: Planta prezinta rezistenta notabila la virusul mozaicului tomatelor, verticilum, fusarioza si nematozi, oferind o protectie de neegalat in timpul cresterii si dezvoltarii sale.
Cultivare Eficienta: Recomandata pentru cultivarea pe arac, aceasta varietate produce fructe de 180-200 de grame, grupate in 6-8 ciorchini, beneficiind de tehnica palisatului pentru o crestere optima.
Calendarul Perfect de Cultivare pentru Seminte de tomate RILA F1:  Insamantare: Opteaza pentru insamantarea in perioada martie-aprilie pentru a beneficia de un start sanatos si robust al plantelor tale.
Plantare: Realizeaza plantarea intre lunile mai si iunie, oferindu-le astfel conditii propice pentru dezvoltare.
Recoltare: Bucura-te de recolta in perioada iulie-septembrie, savurand gustul autentic si prospetimea tomatelor RILA F1.
Caracteristici Tehnice si Detalii Utile:  Cantitate: 1000 de seminte
Continut: 300 de seminte/gram
Plantare si Recoltare: martie-aprilie, mai-iunie, iulie-septembrie
Vegetatie: 80-100 de zile
Culoare: rosii
Forma: rotunda
Greutate Fruct: 0-250 de grame
Tip Crestere: nedeterminata - inalta
Tipuri de Productie: din seminte, din rasad

Transforma-ti gradina intr-o oaza de rosii delicioase cu Semintele RILA F1 de la Dasola.ro. Cu rezistenta sa exceptionala si productia generoasa, aceste seminte iti aduc calitatea profesionala direct in gradina ta!

Doresti asistenta in a te ajuta cu alegerea ta? Contacteaza un consultant Dasola.ro sau lasa-ne un mesaj pe Facebook! Echipa noastra de experti este intotdeauna aici pentru a va ajuta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura