Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tratament stropire Pomi fructiferi (fructul cat aluna)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

35 lei Lei
Cod produs
DAS17328791
Out Of stock
Descriere
Descriere Pachet stropire Pomi fructiferi (fructul cat aluna)
Pachet stropire Pomi fructiferi. Descopera un tratament eficient si complet pentru protejarea pomilor fructiferi cu dimensiunea fructelor cat aluna impotriva bolilor si daunatorilor.

Dasola.ro recomanda urmatoarele produse:
Chorus (4,5g): Este un fungicid penetrant sistemic utilizat pentru combaterea timpurie a bolilor. Functioneaza eficient chiar si la temperaturi scazute si este eficace impotriva unei game variate de boli.
Captan (15g): Este un fungicid utilizat in principal pentru combaterea bolilor in culturile de castraveti, ceapa, mar, prun, tomate si vie. Actioneaza impotriva unui spectru larg de boli si este eficient in prevenirea si controlul infectiilor fungice.
Teppeki (1,5g): Este un insecticid care actioneaza prin contact si ingestie impotriva insectelor daunatoare. Blocheaza capacitatea acestora de a se hrani, ducand in cele din urma la moartea lor. Este eficient in controlul populatiilor de daunatori in culturile de pomi fructiferi.
Physiocrop (20ml): Este un produs cu actiune de stimulare a plantei, contribuind la economisirea energiei in timpul sintezei proteice. De asemenea, ajuta la reducerea stresului abiotic si la recuperarea rapida a culturii in cazul secetei, schimbarilor de temperatura sau in cazul bolilor.

Pentru a pregati solutia, se amesteca aceste produse conform dozelor recomandate intr-un recipient cu 10 litri de apa. Este important sa se respecte instructiunile de utilizare ale fiecarui produs si sa se aplice tratamentul in conditii potrivite pentru a asigura eficacitatea maxima.

Doresti asistenta in a te ajuta cu alegerea ta? Contacteaza un consultant Dasola.ro sau lasa-ne un mesaj pe Facebook! Echipa noastra de experti este intotdeauna aici pentru a va ajuta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura