Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Erbicid Agil 100 EC, 1 l, Adama

0 stars: 0.00 din 0 pareri

220 lei Lei
Cod produs
DAS29888474
Out Of stock
Descriere
Descriere Agil 100 EC - Erbicid Postemergent Sistemic

Erbicid Agil 100 EC este un erbicid postemergent sistemic, caracterizat de actiune rapida si eficacitate in combaterea buruienilor, in special a celor din familia graminicidelor. Este utilizat pentru controlul buruienilor in culturile de rapita, porumb, sfecla de zahar si alte culturi specifice.

Substante Active: Propaquizafop 100 g/l

Tip Formulare: EC (Concentrat Emulsionabil)

Mod de Actiune si Recomandari de Aplicare:  Actioneaza rapid asupra buruienilor graminee, inhiband enzime si acizi grasi din celulele merismatice, determinand astfel moartea acestora.
Agil 100 EC este rapid absorbit de frunzele buruienilor, translocandu-se in toate punctele de crestere intensa, inclusiv radacini si rizomi.
Efectul erbicidului devine vizibil intre 1 zi (oprirea cresterii buruienilor) si 10 zile (uscarea buruienilor) de la aplicare, in functie de conditiile climatice.
Se recomanda aplicarea cand buruienile sunt intr-o faza tanara de crestere si cand conditiile climatice si agrotehnice sunt optime.
Doza si momentul aplicarii variaza in functie de specia buruienilor si de stadiul de dezvoltare al culturii.
Specii Tinta: Printre buruienile controlate se numara: Alopecurus mysuroides, Apera spica-venti, Avena fatua, Bromus sterilis, Digitaria sanguinalis, Echinochloa crus-galli, Hordeum vulgare, Lollium multiflorum, Lollium perene, Sorghum halepense, Triticum aestivum, si altele.
Culturi si Tratamente Recomandate:  Porumb: Se aplica in stadiul de 1-2 frunze ale buruienilor, doza recomandata fiind de 0,5 l/ha Agil 100 EC. Pentru buruienile mai avansate, doza poate creste pana la 1 l/ha.
Rapita: Se aplica cand buruienile au atins inaltimea de 15-20 cm, cu doza de 1-1,5 l/ha pentru Sorghum halepense (costreiul) si 1-2 l/ha pentru Agropyron repens (pirul tarator).
Sfecla de Zahar: Se aplica la stadii mai mici de dezvoltare, in functie de gradul de infestare, cu doze intre 0,5-1,5 l/ha.
Agenti Patogeni Importanti: Printre buruienile controlate se numara: Alopecurus mysuroides, Apera spica-venti, Avena fatua, Bromus sterilis, Digitaria sanguinalis, Echinochloa crus-galli, Hordeum vulgare, Lollium multiflorum, Lollium perene, Sorghum halepense, Triticum aestivum, si altele.
Instructiuni de Utilizare:  Se aplica cu aparatura terestra de erbicidat, bine reglata, in volum normal de solutie.
Nu se recomanda amestecul cu erbicide anti-dicotiledonate fara testare de compatibilitate prealabila.
Pentru obtinerea efectului maxim de combatere, se urmareste ca Agil 100 EC sa se aplice cand conditiile sunt optime pentru preluarea si translocarea produsului in plantele tinta.

Agil 100 EC este solutia ideala pentru agricultorii care doresc un control eficient si rapid al buruienilor.

Doresti asistenta in a te ajuta cu alegerea ta? Contacteaza un consultant Dasola.ro sau lasa-ne un mesaj pe Facebook! Echipa noastra de experti este intotdeauna aici pentru a va ajuta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura