Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tava rasaduri 200 celule, set 50 bucati

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1009 lei Lei
Cod produs
DAS41373406-1
Out Of stock
Descriere
Descriere

Tava rasaduri 200 celule: Tava rasaduri 200 Celule de la Dasola.ro! Ideala pentru rasaduri si plante tinere de legume si flori, aceasta tava nu este doar o alegere practica, ci si o investitie in sanatatea si vitalitatea gradinii tale.

Caracteristici Remarcabile:  Material Durabil si Flexibil: Tava este fabricata dintr-un plastic moale, cauciucat, care rezista in timp si este flexibil pentru o utilizare indelungata. Indiferent daca preferi sa semeni manual sau sa folosesti masini automate de semanat, aceasta tava se adapteaza nevoilor tale.
Gama Larga pentru Toate Culturile: Cu o gama variata de tavite, acoperim toate necesitatile culturilor aflate in faza de rasaduri. Indiferent de cultura ta preferata sau de sezonul de semanat, gasesti tavita potrivita pentru a-ti transforma gradina intr-o oaza de frumusete si sanatate.
Recomandata Pentru Toate Culturile: Tava rasaduri 200 de celule este recomandata pentru toate culturile de legume si flori, asigurandu-ti succesul in fiecare rand de seminte. Poate fi folosita atat pentru semanare directa, manuala sau automata, cat si pentru pastrarea plantelor pana la momentul repicarii.
Avantaje deosebite: Numarul mare de celule pe suprafata (pana la 1835 celule/m) asigura o germinare uniforma si plante bine dezvoltate. Repicarea devine o operatiune usoara, datorita formei conice a celulelor, fara a afecta radacinile.
Sanatate si Uniformitate: Rasadurile obtinute in fiecare celula vor fi uniforme, cu radacini bine dezvoltate si individuale. Repicarea se realizeaza fara riscul ranirii radacinilor, asigurand sanatatea plantelor tale in fiecare faza a procesului de crestere.

Alege Tava Rasaduri 200 Celule de la Dasola.ro si experimenteaza placerea unei gradini perfect organizate si a unor rasaduri sanatoase, pregatite sa infrumuseteze spatiul gradinii tale!

Doresti asistenta in a te ajuta cu alegerea ta? Contacteaza un consultant Dasola.ro sau lasa-ne un mesaj pe Facebook! Echipa noastra de experti este intotdeauna aici pentru a va ajuta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura