Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Seminte de salvie, 1 g X 20 buc, Agrosem

0 stars: 0.00 din 0 pareri

108 lei Lei
Cod produs
DAS27475580
Out Of stock
Descriere
Descriere: Seminte de Salvie. Adauga o nota de sanatate si prospetime gradinii tale cu Semintele de Salvie de la Dasola.ro. Salvia, o planta medicinala cu radacini perene si parti exterioare anuale, te va cuceri cu frumusetea sa si cu multiplele beneficii pe care le aduce.
Caracteristici Remarcabile ale Salviei:  Inaltime Impresionanta: Salvie atinge o inaltime de 1,5 metri, creand o prezenta spectaculoasa in gradina ta.
Cultivare Versatila: Se poate semana in toamna, in perioada septembrie-octombrie, sau in primavara, in februarie-martie, la o adancime de 2-3 cm.
Utilizare Extinsa: Salvie nu este doar o planta ornamentala; este si o planta medicinala cu beneficii remarcabile si un condiment delicios in bucatarie.
Specificatii Tehnice Seminte de Salvie:  Adancime de Semanat: 2-3 cm
Perioada de Semanat: Incepand cu luna februarie-mai, septembrie-octombrie
Tipuri de Productie: Din seminte, din rasad
Generalitati:  Perioada de Plantare: februarie-mai, octombrie
Perioada de Recoltare: iunie-septembrie
Vegetatie: 120 de zile
Utilizare si Recoltare: Salvia este o planta versatila, utilizata atat in medicina cat si in bucatarie. Frunzele si florile sale se culeg in orele racoroase ale zilei pentru a pastra aroma si proprietatile benefice. Cu o perioada de recoltare intre iunie si septembrie, vei putea bucura de bogatia si prospetimea acestei plante timp de mai multe luni.

Transforma-ti Gradina intr-un Eden Aromatic si Medicinal: Cu Seminte de Salvie de la Dasola.ro, ai cheia pentru a-ti transforma gradina intr-un paradis al plantelor cu multiple utilizari. Descopera puterea naturii si bucura-te de frumusetea si beneficiile salviei chiar in propria ta oaza verde!

Doresti asistenta in a te ajuta cu alegerea ta? Contacteaza un consultant Dasola.ro sau lasa-ne un mesaj pe Facebook! Echipa noastra de experti este intotdeauna aici pentru a va ajuta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura