Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Seminte ardei Rubicon F1 - 5 000 seminte, ZKI

0 stars: 0.00 din 0 pareri

11033 lei Lei
Cod produs
DAS94816660
Out Of stock
Descriere
Descopera excelenta in cultivarea ardeilor Capia cu Semintele de Ardei Rubicon F1 - o adevarata bijuterie din gama ZKI! Ardei RUBICON F1, hibrid nou de capia iti deschide usa catre o experienta culinara de neegalat, cu fructe mari si carnoase care vor revolutiona gustul din gradina ta.

Semintele de Ardei RUBICON F1 te introduc in lumea unei plante robuste, cu un foliaj bine dezvoltat, creand un mediu propice pentru o crestere sanatoasa. Forma si aspectul uniform al fructelor vor atrage cu siguranta privirile si vor aduce un plus de eleganta gradinii tale.

Cu o radacina puternica, acest hibrid produce fructe aplatizate cu o medie de 160-210 grame, perfecte pentru a fi savurate in stare proaspata sau pentru a aduce rafinamentul industrializarii in bucataria ta. Experimenteaza bucuria unei recolte bogate si de calitate cu RUBICON F1 - 5000. Transforma fiecare masa intr-un festin al gusturilor autentice!

Alege performanta si siguranta calitatii cu Semintele RUBICON F1 - 5000 din gama ZKI, disponibile exclusiv pe Dasola.ro. Transforma-ti gradina intr-un paradis al aromei si bucura-te de fructe de exceptie in fiecare sezon!

Doresti asistenta in a te ajuta cu alegerea ta? Contacteaza un consultant Dasola.ro sau lasa-ne un mesaj pe Facebook! Echipa noastra de experti este intotdeauna aici pentru a va ajuta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura