Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Seminte rosii gigant, 5 gr, Florian

0 stars: 0.00 din 0 pareri

90 lei Lei
Cod produs
DAS76933547-1
Out Of stock
Descriere
Descriere seminte rosii gigant seminte rosii gigant, Gustul si Marimea se intalnesc intr-o Samanta!

Bucurati-va de o experienta culinara impresionanta cu Tomatele Gigant de Gradina, un soi din prestigioasa gama Florian Bulgaria! Aceste tomate impresionante te surprind cu dimensiunile lor generoase, ajungand pana la 1 kg fiecare. Cu un aspect uimitor si o culoare rosie intensa, aceste tomate sunt pur si simplu irezistibile.

Soiul prezinta o crestere nedeterminata si o maturitate mediu-timpurie, astfel incat veti putea sa va bucurati de rosii suculente intr-un timp relativ scurt. Planta este robusta, avand o tulpina groasa ce sustine fara efort greutatea fructelor mari. Gustul autentic de tomata si carnea densa fac din aceste tomate o alegere perfecta pentru orice reteta delicioasa pe care doriti sa o pregatiti.

Tomatele Gigant de Gradina sunt ambalate cu grija in plicuri de 5 grame, furnizand aproximativ 1500 de seminte. Fiecare samanta reprezinta promisiunea unei recolte impresionante si a unei experiente culinare de neuitat. Cultivati-le in gradina sau in spatii protejate si bucurati-va de savoarea autentica a rosiilor Gigant de Gradina Florian Bulgaria!

Doresti asistenta in a te ajuta cu alegerea ta? Contacteaza un consultant Dasola.ro sau lasa-ne un mesaj pe Facebook!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura