Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 zile.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Insecticid Inazuma, 1L, Corteva

0 stars: 0.00 din 0 pareri

54413 lei Lei
Cod produs
DAS43448461
Out Of stock
Descriere
Descriere Insecticid Inazuma

Inazuma este un insecticid cu o activitate complexa, actionand sistemic si prin contact, cu un efect de lunga durata. Formulat pentru a controla o gama larga de daunatori, acest produs este o solutie eficienta pentru protejarea culturilor de porumb, rapita si mustar.

Pregatirea Tehnica:  Ingrediente Active: Contine Acetamiprid in concentratie de 100 g/kg si Lambda-cihalotrin in concentratie de 30 g/kg.
Ambalare: Disponibil in ambalaje de 1 kg.
Mod de Aplicare: Porumb:  Se recomanda aplicarea intr-un volum de apa suficient pentru o acoperire optima a plantelor, de aproximativ 300-500 litri.
Doza recomandata variaza intre 0,15-0,20 kg/ha pentru combaterea Sfredelitorului porumbului si a Viermelui vestic al radacinilor.
Rapita:  Se poate utiliza intr-un interval larg de timp pentru combaterea principalelor daunatori ai culturii de rapita.
Volumul recomandat de solutie este intre 250-400 litri de apa.
Doza recomandata variaza intre 0,15-0,2 kg/ha pentru Gandacul lucios al rapitei, Gargarita tulpinilor si intre 0,125-0,2 kg/ha pentru Afide, Viespea rapitei si Puricele rapitei.
Mustar:  Utilizat pentru controlul Gandacului lucios al rapitei, Gargarita tulpinilor si Afidelor.
Doza recomandata este intre 0,15-0,2 kg/ha, intr-un volum de apa de 300-500 litri.
Informatii Suplimentare:  Componenta sistemica Acetamiprid este absorbita rapid de plante si ofera o protectie de durata impotriva daunatorilor.
Actioneaza asupra sistemului nervos al insectelor, fiind eficienta impotriva insectelor cu aparat bucal de intepat si supt.
Nu este influentata de temperatura aerului si are o buna rezistenta la spalare.
Componenta de contact Lambda-cihalotrin ofera un efect de soc si activitate reziduala, combatand eficient insectele in toate stadiile lor de dezvoltare.

Inazuma este alegerea ideala pentru agricultorii care cauta un insecticid eficient si de incredere pentru protejarea culturilor impotriva daunatorilor. Fiind un produs cu activitate complexa si rezistenta sporita, Inazuma este un partener valoros in gestionarea sanatatii plantelor.

Doresti asistenta in a te ajuta cu alegerea ta? Contacteaza un consultant Dasola.ro sau lasa-ne un mesaj pe Facebook! Echipa noastra de experti este intotdeauna aici pentru a va ajuta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura